Споделете:

 

Ревю на българския обмен Altcoins.bg

 

Искате да закупите криптовалута с банков превод от България, но не искате да плащате високите такси на обмените като Coinbase? Предоставяме Ви една добра алтернатива за България- Altcoins.bg.

Altcoins.bg е български обмен, който е на пазара от октомври 2017 година. Първоначално обменът предлагаше само алтернативни монети като Ethereum, Ripple, Dash и други, но поради големия интерес на потребителите към Биткойн, администраторите добавиха и “Кралят на криптовалутите”. Към момента обменът предлага огромен избор от криптовалути, като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Bitcoin Cash, Monero, Ethereum Classic, Zcash и Stellar Lumens. Да, правилно сте разбрали, обменът предлага 10 вида криптовалути, които може да закупите с банков превод или EasyPay.

Такси и комисионни

Комисионната на Altcoins.bg е включена в курса, който виждате на сайта. Всички останали такси, които се начисляват, се изискват от третите страни по сделката – банки, Изипей, Ипей. При покупка или продажба, която е извършена с банков превод, не се начисляват допълнителни такси. За покупка, която е извършена с EasyPay, има такса от 3,6%. За продажба на криптовалута, която е извършена с EasyPay, заплащате 1,2% от сумата. Таксата за миньорите в мрежата (mining fee) не е включена към текущия курс и се приспада от криптото, което сте закупили.


Лимити

Altcoins.bg предоставя възможността на своите клиенти да купуват или продават криптовалута от 300 лева до 10 000 лева без допълнителна верификация.

Как да закупим криптовалута от Altcoins.bg?

Купуването или продаването на криптовалута през платформата на Altcoins.bg е изключително лесно.

1) Посещавате уеб сайта на платформата- Altcoins.bg

2) Избирате криптовалутата, която искате да закупите или продатете.

3) Попълвате полетата с информация.

4) Поръчката Ви е приета.

 

Заключение

Като заключение можем да кажем, че Altcoins.bg е много добра алтернатива, с която може да купите или продадете криптовалути бързо, лесно и удобно без да се интересувате дали вашата банка ще ви спре превода към борсата.

 

 

 

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment