Споделете:

Социалната мрежа Yours.org събра 1,5 милиона долара, за да интегрира криптовалута

Крипто-фокусирана социална мрежа Yours.org, която позволява на потребителите да печелят Биткойн Кеш срещу създаване на съдържание, е на път да ускори работата си след като компаниите Bitmain и Nchain платиха 1,5 милиона. Това финансиране ще ускори работата на платформата.

Bitmain насочва част от приходите си към платформата

Социалната мрежа Yours.org събра 1,5 милиона долара за въвеждането на крипто-проекта към MassesYours.org. Основната идея е на известния поддръжник на Биткойн, Райън X. Шарл. Това е един от най-успешните сайтове, които интегрираха Биткойн Кеш, след като децентрализираната валута бе пусната миналата година. Елементи от новинарски блогове и социални мрежи като Steemit са използвани, за да създадат портал за споделяне на хумор, художествена литература, изкуство и други.

Дългогодишните ентусиасти на криптовалута могат с радост да си припомнят първата покупка, която са направили с криптовалута. В повечето случаи покупката е била извършена с Биткойн.


Микроплащанията стават лесни и достъпни

Биткойн е преминал през точката, в която може да се използва за микро-транзакции, но в момента таксата за транзакцията е доста висока. Биткойн Кеш все още е с доста по-ниски такси в сравнение с Биткойн. Затова микроплащанията с Биткойн Кеш са по-рентабилни за момента.
Обявявайки новината за финансирането, което ще помогне за бъдещото развитие на платформата, главният изпълнителен директор на Yours.org Райън Чарл сподели:

“Всеки навсякъде може да започне да печели пари за нещата, които обича да прави. Потенциалът за промяна на начина, по който функционират социалните медии и подобряването на качеството на съдържанието в интернет, е огромно.”

Капиталът, осигурен от Bitmain и Nchain, ще помогне на Yours.org, да наеме повече инженери, тъй като целта им е агресивен растеж.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment