Споделете:

Както обикновено има масивна свръх реакция от новините, идващи от Китай. Възможно е да се каже, че основата на последното съобщение, че Китай забранява ICO и обмена на криптовалути, е ненадеждна, тъй като не е имало официално изявление от държавна институция.

Произходът на новината беше преведена от Google статия от китайски журналист, който очевидно беше говорил с някой служител. Така че новината не е от пряк източник.

Последният път, когато Китай забрани или искаше да спре Bitcoin, те промениха мнението няколко месеца по-късно.

Не забравяйте, че Китай има много закони, които предотвратяват изтичането на капитали от държавата и не сме свикнали да имаме вербални, неоснователни твърдения от неправителствени служители.

Дали някои хора имат на дневен ред, за да надуват цената на Bitcoin, като пускат зловещи новини? Тази новина всъщност може да направи услуга на всеки, тъй като вероятно ще бъде последният път, когато можеш да купиш Bitcoin на тези цени. Току-що ни беше дарена, 30-процентно връщане, като БТК ще се потопи под $ 4000 и след това ще се върне към бизнеса както обикновено.

Въпреки това Ether може да не е толкова щастлив

Тук вече проблема не е Bitcoin. Това е Ether, който в голяма степен е центърът на общността на ICO, и е вероятно да отбележи спад, докато мрежата на Ethereum се бори да удовлетвори търсенето. Но все пак ICO са помпата за етер и вероятно ETH ще продължи да се увеличава за момента.

Много ICO организации са основани върху лоша основа, а големите в бранша могат да изложат пазара, тези организации като не успеят да предоставят обещаното, тъй като нямат опит и никога не са го правили до сега.

Много от стартиралите през последните шест месеца знаци на ERC20 се основават на лоши идеи и неправилно мислене, където токеномонетите не работят за инвеститорите.

Първите ICO са с изчерпени пари, а много от тях не доставят нищо на потребители или инвеститори. Но засега ICO ще изпомпва ETH и през 2018 ще видим 5000 ICO.

Не забравяйте, че китайските инвеститори все още са там, все още купуват в ICO, и преди всичко Китай не е пазарът, не е Bitcoin и криптосветът ще продължи, с или без тях.

Китай има и ще отмени решението, те изпомпват минни басейни като всички останали, Русия, Америка, Индия и поглъщането на предприятието продължава …

Китай забрани Bitcoin, след което промени мнението си. Правилата на Китай за предотвратяване на изтичането на капитали не работят. Китай не може да избира нещата, които харесва от капитализма – капитализмът, който плаща за изграждането на Китай в това, което е днес.

 

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment