Споделете:

 

Популярното приложение сред стриймърите, Streamlabs, ще позволи на потребителите да използват криптовалута, като метод за подкрепа на любимите си стриймъри.

Услугата, която позволява на стриймърите на живо да приемат дарения от своите фенове, вече е интегрирала функционалността, която позволява на стриймърите да приемат криптовалута като дарения. Streamlabs ще използва Coinbase като свой платежен процесор, така че стриймърите ще трябва да свържат акаунтите си към техните сметки в Coinbase. След като стриймърите свържат профилите си, зрителище ще могат да изпращат дарения чрез криптовалута.Първоначално услугата ще поддържа четирите криптовалути, които са налични към момента в Coinbase, а именно- Биткойн, Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash. Въпреки това, Streamlabs заяви, че ще търси добавянето на нови монети в бъдеще.
Стриймърите не трябва да плащат такса за ползването на услугата, но ще им бъде начислявана такса за транзакциите, ако решат да продадат монетите си в Coinbase за фиатна валута.

Според данни на Newzoo, потребителите на Twitch са прекарали повече от 2 милиарда часа в гледане на любимите си стриймъри през първите четири месеца на 2018 година. Около 15% от стриймърите в Twitch използват Streamlabs OBS, наскоро пуснато професионално стрийминг приложение на компанията.
Streamlabs поддържа и други по-малко популярни платформи за излъчване на живо, включително Youtube, Mixer, Facebook Live, Periscope и Picarto. Компанията заяви, че през първото тримесечие е изплатила повече от 34 милиона долара.

Платформата Twitch сега е собственост на Amazon. Платформата сама по себе си е била приятелски настроена към криптовалутате, като се има в предвид, че през 2014 година приемала плащания за абонаменти с Биткойн.

Също така стриймърите могат да приемат дарения с криптовалута, като се регистрират като “създатели на съдържание” в уеб сайта на Brave.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment