Споделете:

 

Топ криптовалутите за тази седмица

 

Топ криптовалутите за тази седмица са лесно избрани чрез анализ на предстоящите събития. Събитията могат да увеличат или понижат стойността на дадената криптовалута. Въпросът е кои конкретни събития ще повлияят положително или отрицателно на криптовалутите през тази седмица. Тази седмица избраните монети са LTC, HIRE, ETC, ADX, PRL и VEN.

Подготовка за седмицата

Има няколко основни събития в крипто-света, които ще се проведат през тази седмица. Тази седмица вероятно ще предизвика голяма публичност, свързана с конкретни монети. Обобщението на предстоящите събития ще бъдат както следва:

  • Litecoin (LTC)- стартирането на платежната система и дебитна карта LitePay.
  • HiteMatch (HIRE) ще бъде добавена за пръв път в борса, след като ICO приключи.
  • SHL токените ще бъдат раздавани на всички притежатели на PRL.
  • Притежателите на Ethereum Classic ще получат Callisto токени.
  • AdEx (ADX) пуска платформата си в Beta версия и вече има успешни партньорства.
  • VeChain е едно от най-големите имена в сектора за управление на веригата за доставки и ще претърпи ребрандиране през тази седмица.

Litecoin: LTC

Надяваме се, че сте чували новините за Litecoin. Чарли Лий продаде всички свои дългосрочни облигации през декември, причинявайки незабавна “катастрофа” в цената. Мнозина критикуваха Лий за този ход, тъй като изглеждаше, че изоставя проекта си. Така или иначе, Лий не е изоставил LTC и свързаните с него проекти, а точно обратното- работи върху тях с пълна сила.
Litecoin в момента се търгува за около 226$, а пазарната капитализация на монетата е 12,5 милиарда долара. Litecoin има най-малка пазарна капитализация сред първите 5 криптовалути. Една от причините за това е липсата на полезност на монетата, но това ще се промени през тази седмица. Да, може да се търгува на борсите и да се използва като “склад за съхранение на стойност”, но реалната стойност се създава, когато една монета стане наистина използваема. Litepay прави LTC напълно полезна. Litepay възнамерява да се превърне в конкурент на всяка една голяма компания за кредитни карти, като начислява еднократна фиксирана такса за търговците. Също така, едно от предимствата на Litepay е, че гарантира незабавното прехвърляне на средства. Търговците вече няма да чакат от три до пет работни дни за покупки, извършени чрез кредитни карти. Също така Litepay позволява на потребителите да захранят своята кредитна или дебитна карта чрез Litecoin. Ползите от това са наистина безкрайни.
Бъдещето на крипто-банкирането е тук и LTC предприема първите стъпки, за да адаптира напълно крипто-система, която може да заобиколи централизираната система.

HireMatch: HIRE

LTC е една от петте най-големи криптовалути на пазара. Hirematch току-що завърши своето ICO, като събраха милиони долари. Цялата им пазарна капитализация е малко под 5 милиона долара, така че това е монета с истински потенциал. Те имат изключително солиден екип, базиран извън САЩ. Същият екип изгради уеб платформата Recruiter.com. Монетата ще излиза на борсата HitBTC на 26 февруари. Читателите, които четат това, имат възможност да закупят монетата, ако са пропуснали ICO.
HIRE бе представена в материал за това, как блокчейн технологията разрушават фрийленсър пазарите. Изглежда, че те са едни от първите участници в предлагането на възможност за работа в блокчейн. Чрез премахването на посредници, свързани с индустрията за набиране на персонал, HIRE е в състояние да намали разходите за комисионни.
HIRE е най-малката криптовалута спрямо пазарната капитализация, която се опитва да революционизира пазара на фрийленсърите. Понастоящем се търгува само в HitBTC.AdEx: ADX

AdEx (ADX) е пазар за реклами, базиран на блокчейн технологията. Понастоящем пазарът на онлайн реклами е засегнат от големи проблеми, свързани с рекламна измама, проблем с поверителността и други. AdEx е едновременно компания и валута. Мрежата на AdEx има няколко слоя. Първият се състои от Ad Exchange, базиран на интелигентните договори в мрежата на Ethereum. Криптовалутата ADX се използва в този Ad Exchange за купуване и продаване на рекламно пространство.
Това, което е толкова уникално в ADX, е, че в този пазар за реклами може да се създават реклами и след това пускат оферти за тях, а офертите са зададени във вълутата ADX. Това осигурява действителна полезност за ADX токена, като същевременно е предоставил значителна сума от инвестиционния капитал за изграждане на платформата и блок-веригата. ADX преди това е бил партньор с компании като Easyjet. ADX не е нова като повечето криптовалути и вече е сключила важни партньорства. Въпреки това, дори и с големи партньорства, ADX се търгува на цена от 1.49$, а пазарната капитализация на монетата е 109 милиона долара.
Тази седмица е забележителна за ADX поради една основна причина. ADX пусна платформата си в бета версия на 26 февруари 2018 година.

ZClassic: ZCL

Много важни събития настъпват през тази седмица. Три портфейла/борси ще подкрепят форка и също така бялата книга бе официално публикувана. Първата “снимка” на блоковете ще се появи след 28 февруари, като самия форк ще се настъпи няколко дни след това. Ако смятате да задържите ZCL по време на форка, уверете се, че монетите са разположени в някои от портфейли/борси: Coinomi, Electrum и Tradesatoshi.
Тестовата мрежа на BTCP стана напълно функционираща на 23 февруари. През тази седмица се очакват още борси да подкрепят този форк, което ще бъде още по-добра новина. Много нови възли се добавят ежедневно, укрепвайки тест мрежата.
За всяка монета ZCL и BTC, които съхранявате в портфейли/борси, които ще подкрепят форка, ще получите BTCP монети в съотношение 1:1.

Ethereum Classic: ETC

Ethereum Classic има подобно предсоящо събитие. Не, няма форк, но има раздаване на монети (airdrop), което за инвеститорите означава почти същото. Airdrop осигурява специфична нова монета. Всички притежатели на ETC ще получат новата монета Callisto (CLO) при достигане на блок номер 5,5 милиона.

CLO е уникална монета, тъй като работи върху отделен блокчейн, базиран на ETC протокола. CLO въвежда “студен протокол“, който възнаграждава притежателите на монети за участие в мрежата. По този начин се гарантира, че ще има дългосрочни притежатели на монетата в мрежата. В момента ETC се търгува за 36.71$, а пазарната капитализация на монетата е малко над 3,6 милиарда долара. Очакваната дата на която ще се появи CLO е 4 март 2018 година.


Oyster: PRL

Подобно на предстоящото събитие на ETC, PRL ще раздава SHL токените на 6 април 2018 година. Въпреки това, PRL не е в този списъка, поради раздаването на монетите. PRL има две големи събития, които ще се случат в най-скоро време. Те разполагат с внедряването на “тестовата мрежа b”, като същевременно имат част от монетите ще бъдат унищожени. Унищожението на монетите е само 10% и ще се случи на 1 март 2018 година. След унищожението на монетите, обратното броене до раздаването на SHL токените ще започне.

SHL токена няма ICO. SHL токените ще бъдат предоставени в съотношение 1:1 на всички притежатели на PRL. SHL ще бъде форма плащане в PRL meshnet. Ако потребителя иска да осъществи разговор чрез еквивалента на WhatsApp, в децентрализирана защитена мрежа, начинът на плащане би бил SHL токени.
PRL има втора версия на своята тестова мрежа, която ще бъде пусната през тази седмица. Унищожението на 10% от монетите ще се случи в средата на тази седмица. Най-важното е, че печалбите, които инвеститорите ще спечелят от раздаването на Callisto и BTCP, ще бъдат “преместени” в PRL, като това ще увеличи цената многократно.

Малко повече инфорвация за SHL и PRL.

SHL и PRL предоставят начин на уеб администраторите да печелят от потребителите, които посещават техните сайтове, докато премахват рекламите. Това се постига чрез премахване на рекламите, о при използване на малък процент от мощта на посетителите за осигуряване на доход. Този доход се получава от уеб хоста, а приходите се плащат под формата на PRL и SHL монети. Втората стъпка е да се развие свят без централизиран уеб мониторинг и без централизирана инфраструктура.

VeChain: VEN

VeChain (VEN) ще претърпи основно ребрандиране на 26 февруари 2018 година в Сингапур. Понастоящем всяка VEN монета се търгува на цена от 5.49$, а пазарната капитализация е 2,6 милиарда долара. VEN e една от криптовалутите със значително адаптиране на пазара, след като успешно е влязла в сектора за управлеие на вериги за доставки. Ребрандирането на VEN, съчетано със значителното им адаптиране на пазара и силните партньорства, правят монетата добър вариант за дългосрочна инвестиция.
Ако ребрандирането на монетата се разгледа в положителна светлина, очаквайте цената на VEN да се увеличи многократно.

Други забележителни събития през тази седмица

AppCoins (APPC) стартира своя App Store Foundation уеб сайт. Това трябва да доведе до увеличение на цената на монетата.

Dent (DENT) ще представи своето приложение за Android на MWC2018 в Барселона. Пазарната реакция ще покаже дали обществеността одобрява или не одобрява приложението за Android.

Polymath (POLY) има предсоящо събитие на Бахамските острови. Това събитие е свързано с токени за сигурност и трябва да осигури значителна експозиция за първоначалното предлагане на монети.

Заключение

Цената на Litecoin ще продължава да се увеличава, поради вълненията около стартирането на Litepay. Въпреки това, ако държите ZCL монети следете цената на монетата през следващите дни. Ако се интересувате от закупуването на HIRE монети, може да го направите в борсата HitBTC. След като търговския обем на монетата де увеличи, цената на монетата ще достигне рекордни стойности. Ако обичате ребрандирането на нови монети, може да закупите VEN. AD има сериозни актуализации за вече успешната си платформа. PRL не бива да се забравя, тъй като те ще унищожат 10% от монетите, същевременно ще подобрят тестовата си мрежа.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment