Споделете:

 

Топ криптовалутите за тази седмица

 

Топ криптовалутите за тази седмица са лесно избрани чрез анализ на предстоящите събития. Събитията могат да увеличат или понижат стойността на дадената криптовалута. Въпросът е кои конкретни събития ще повлияят положително или отрицателно на криптовалутите през тази седмица. Тази седмица избраните монети са ADX, DRGN, PRL, MTL, HIRE и BTCP.

Подготовка за седмицата

Тази седмица е доста спокойна, без изтичане на фючърси или мащабни събития. Въпреки това, дори и по време на тези по-спокойни периоди в крипто-света все още има ценни възможности за реализиране на печалби.
Има няколко алтернативни монети, които заслужават нашия фокус през седмицата: AdEx (ADX), Bitcoin Private (BTCP), Dragonchain (DRGN), Oyster (PRL), Metal (MTL) и Hirematch (HIRE). На тези криптовалути предстоят сравнително големи събития през тази седмица или месец.


AdEx: ADX

AdEx (ADX) е пазар за реклами, базиран на блокчейн технологията. Понастоящем пазарът на онлайн реклами е засегнат от големи проблеми, свързани с рекламна измама, проблем с поверителността и други. AdEx е едновременно компания и валута. Мрежата на AdEx има няколко слоя. Първият се състои от Ad Exchange, базиран на интелигентните договори в мрежата на Ethereum. Криптовалутата ADX се използва в този Ad Exchange за купуване и продаване на рекламно пространство.
Това, което е толкова уникално в ADX, е, че в този пазар за реклами може да се създават реклами и след това пускат оферти за тях, а офертите са зададени във вълутата ADX. Това осигурява действителна полезност за ADX токена, като същевременно е предоставил значителна сума от инвестиционния капитал за изграждане на платформата и блок-веригата.
Платформата на AdEx стартира на 26 февруари 2018 година и получи много положителни отзиви от крипто-обществото.
Текущата цена на ADX е 1,30$, а пазарната капитализация на AdEx е 95,7 милиона долара.

Dragonchain: DRGN

Dragonchain започна като проект,спонсориран от Disney. Ското след като Disney предприе стъпка към толкова важен блокчейн проект, те загубиха интерес към DRGN, тъй като не виждаха полезност в него и не можеха да разберат за какво могат да го използват.
DRGN е решение за корпоративно управление, базирано на блокчейн технологията. DRGN в момента се търгува за около 1.70$, а пазарната капитализация на Dragonchain e 402 милиона долара.
DRGN е в процес на провеждане на първите си няколко ICO кампании, докато екипът се опитва да добавят монетата в някои от обмените.
Големите спекулации относно първото голяма “добавяне” започват да се разпространяват. Последният слух, който се появи, бе свързан с Bittrex. Според слуховете, Bittrex притежават портфейл за DRGN монети. Преди 96 дни Bittrex създаде портфейл специално за DRGN. Спекулантите лесно биха могли да накарат някой да повярва, че такъв ход е сигнал за добавянето на DRGN към обмена им. Екипът на Bittrex прехвърля монети от един към друг портфейл, което доказва, че Bittrex все още тестват монетата. Това вероятно означава, че Bittrex ще поддържа ICO кампаниите на DRGN. Ако това бъде съобщено по формален начин от всякакъв вид, очаквайте да настъпи значително увеличение на стойността на DRGN.
DRGN се търгува саво в малки борси, като най-голямата от тях е Kucoin. Добавянето на монетата в голям обмен ще увеличи значително цената.

Oyster: PRL

Наскоро монетата ZCL претърпя форк, след това цената на ZCL се понижи драстично, за да могат да закупят ETC и да се включат в раздаването (airdrop). Oyster (PRL) е голяма криптовалута, но техните важни новини се случват в рамките на три седмици, осигурявайки краткосрочна възможност за натрупването на монетата.
Подобно на предстоящото събитие на ETC, PRL ще раздава SHL токените на 6 април 2018 година. Въпреки това, PRL не е в този списъка, поради раздаването на монетите. PRL има две големи събития, които ще се случат в най-скоро време. Те разполагат с внедряването на “тестовата мрежа b”, като същевременно имат част от монетите ще бъдат унищожени.
В краткосрочна перспектива PRL има предстоящо събитие, което е свързано с раздаване (airdrop) на SHL монетите. Всеки притежател на PRL монети ще получи SHL в съотношение 1:1.
Очаквайте всички пари, които са в ZCL и ETC да се “излеят” в PRL. PRL също така завърши унищожението на 10% от общата циркулация на монетите.
Текущата цена на PRL е 1.32$, а пазарната капитализация на Oyster е 93,9 милиона долара.

Metal: MTL

Почти всяка монета, която се премахва от Bittrex, се срива. Въпреки това, Metal (MTL) ще бъде “аномалия” спрямо другите монети, които се премахват от крипто-обмена. Причината за тяхното премахване е, че MTL няма функционираща платформа. MTL няма полезност, докато не стартира своята платформа MetalPay.
Екипът на MTL не спази срока, поставен и монетата бе премахната през януари от Bittrex. Два месеца по-късно монетата е добавена в крипто-обмена Binance, а също така екипът обяви, че платформата им е готова. В край на сметка техния портфейл, който всъщност ще предлага дебитна карта, бе стартиран.
MetalPay е платформа, в която потребителите ще бъдат възнаграждавани ако харчат своята криптовалута и ако конвертират фиатна валута в дигитална. MTL също работи по създаването на дебитна карта, която е много подобна на LitePay.
Маршал Хейнер е главен изпълнителен директор и съосновател на MTL. То е и съосновател на Stellar, QuickCorn и Treesco. Той смело твърди, че MTL е платформа за обработка на плащания, която включва криптовалути по всякакъв начин, може да бъде сравнена с PayPal (за криптовалути). Също така Хейнер заяви:

“Вие печелите пет долара, за да ми изпратите 100$, а аз също печеля 5 долара за получаването им.”

Bitcoin Private: BTCP

В крайна сметка се стигна до форка на ZClassic (ZCL). “Снимката” на блокчейна бе успешна. Също така пускането на MainNet мрежата и обявяването на портфейлите за Bitcoin Private също бяха успешни.
Всички притежатели на BTC и ZCL вече притежават BTCP в съотношение 1:1. Може да прочетете повече относно това как да получите монетите си след форк.


Hirematch: HIRE

Hirematch има вероятност да се превърне в основен “играч” в съответната пазарна ниша. Блокчейнът подпомага многобройните бизнеси и индустрии.
Екипът на HIRE е същият екип от проекта Recruiter.com и има обширни връзки в областта на набирането на персонал. HIRE бе представена в материал за това, как блокчейн технологията разрушават фрийленсър пазарите. Изглежда, че те са едни от първите участници в предлагането на възможност за работа в блокчейн. Чрез премахването на посредници, свързани с индустрията за набиране на персонал, HIRE е в състояние да намали разходите за комисионни.
HIRE се търгуваше по време на ICO кампанията за 2200 HIRE за 1 ETH. В началото на ICO кампанията 1 ETH бе около 300 долара, а в края на кампанията 1 ETH бе 1100$.

Заключение

Тази седмица осигурява перфектна възможност за натрупване на много криптовалути, които вероятно ще доведат до реализиране на печалби. Това е “Коледен списък“, който ще осигури значителни дивиденти в краткосрочен план. BTCP трябва да бъде “набелязана”, тъй като скоро ще бъде добавена в някои от обмените като HitBTC или KuCoin. HIRE се предлага на цена по-ниска от тази по време на ICO кампанията, а все още не са обявили “големите” новини. Според спекулантите DRGN може да бъде добавена в борсата Bittrex или борсата ще поддържат някои от техните ICO кампании. ADX и тяхната платформа за реклами ще започне да набират популярност. 10% от PRL монетите бяха унищожени, а скоро ще бъдат раздавани SHL монети на всички притежатели на PRL. MTL се ръководи от големи имена в крипто-света, а същевременно обявиха, че тяхната MetalPay платформа е готова.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и ревюта на нови проекти, като попълнете формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment