Споделете:

Топ криптовалутите за тази седмица

 

Топ криптовалутите за седмицата могат да бъдат лесно избрани чрез анализ на предстоящите събития. Събитията могат да увеличат или понижат стойността на дадената криптовалута. Въпросът е кои конткертни събития ще повлияят положително или отрицателно на криптовалутите през тази седмица. Тази седмица избраните монети са ZCL, ETC, VEN, LSK, GAS, LTC и PRL.

По-малко конференции и повече събития, свързани с монети

Миналата седмица се проведоха доста конференции на различни континенти, които разпространяват блокчейн технологията и криптовалутите в целия свят. Много компании заедно с физически лица бяха запознати с ползите от блокчейн технологията и как хората могат да се възползват от нея. Тази седмица е малко по-различна, тъй като има много по-малко конференции, но все пак през седмицата има много събития, които ще раздвижат цените на монетите. Тази седмица включва две големи събития, свързани с ребрандинга на монети, предстоящи форкове, унищожаване на монети и големи актуализации на платформи. Събитията през тази седмица ще увеличат драстично стойността на избраните монети.

LSK: Lisk Ребрандиране 20 февруари 2018 година

Lisk (LSK) преминава през основното ребрандиране на 20 февруари 2018 година чрез пряко излъчване на живо. Понастоящем цената на Lisk е 29,32$ и пазарна капитализация от 2,9 милиарда долара. Обикновенно ребрандирането на криптовалута води до увеличаване на стойността й.
Lisk е децентрализирана мрежа със собствен блокчейн, който беше създаден, за да позволи на разработчиците да създадат Dapps в мрежата Lisk. Lisk има някои прилики с NEO и Етериум. Въпреки това, за разлика от NEO и Етериум, Lisk не беше създаден създаден за създаване на интелигентни договори, а вместо това е платформа за разработване на различни приложения.

VEN: VeChain Ребрандиране на 26 февруари 2018 година в Сингапур

VeChain (VEN), подобно на LSK, също ще премине през ребрандинг. VEN ще го направи на публичен форум на 26 февруари в Сингапур. Понастоящем всяка монета се търгува на цена от 6,27$, а пазарната капитализация на VeChain е 2,9 милиарда долара. VEN е една от криптовалутите на пазара със значителна адаптация, след като успешно е влязла в сектора за управление на веригата за доставки. Ребрандирането на VEN, съчетано със значителното им адаптиране на пазара и силните партньорства, прави тази привлича вниманието ни през тази седмица.
Компанията, която стои зад VEN е от типа блокчейн-като-услуга (Baas), фокусирана върху интернет на нещата (IOT). Основната цел на VEN е да осигури автентичността на веригата за доставки на една компания. Чрез използването на блокчейн технологията, компанията може да гарантира достоверността. VEN е в състояние да осигури това одостоверяване на стоките в децентрализирана глобална мрежа, която използва интелигентни чипове за проследяване на продуктите.
VEN в момента има много впечатляващи партньорства. На 18 януари 2018 година, VEN сключи партньорство с Fanghuwang, платформа за кредитиране в Китай.


ZCL: ZClassic форк на 28 февруари 2018 година

Форкът осигурява съотношение 1:1 Bitcoin Private (BTCP) за притежателите на ZCL и BTC. BTCP е монетата за поверителност с името Биткойн. Все още монетата няма финализирана бяла хартия, което е признак за тревога. Bitcoin Private е “разцепената” монета, която ще бъде дадена на притежателите на ZCL и BTC на 28 февруари. Екипът на монетата има над 350 сътрудници и 20 инженери. Екипът съобщи, че бялата хартия ще бъде публикувана в най-скоро време, тъй като вече е готова и в момента се проверява.
Екипът на BTCP ще проведе среща на 21 февруари в Сан Франциско и на 22 февруари в Детройт. Единственият начин да се сдобиете с BTCP е да закупите Биткойн или ZCL. Текущата цена на ZCL е 188 долара, а пазарната капитализация на монетата е 632 милиона долара. Много вероятно е пазарната капитализация на монетата да достигне 1 милиард долара преди форка.

ETC: Ethereum Classic предстоящ форк при достигане на блок номер 5 500 000

Всеки притежател на ETC ще получи съотношение 1:1 от Callisto (CLO). CLO е уникална монета, тъй като е с отделен блокчейн, базиран на ETC протокола. CLO въвежда “студен протокол“, който възнаграждава притежателите на монети за участие в мрежата. Благодарение на този протокол се осигурява предимство за притежателите на монети, за да се гарантира, че има дългосрочни притежатели.
На 15 януари 2018 година цената на ETC достигна до близо 46 долара. В момента монетата се търгува за 39,65$, а пазарната капитализация на монетата е 3,9 милиарда долара. Очакваната дата за това раздаване е 2 март. ETC ще претърпи голям скок в цената през следващите две седмици. Повечето търговци ще се опитат да се възползват от форка на ZCL, след което ще продадат своите монети, за да закупят ETC.

LTC: Litecoin Пускане на Litepay на 26 февруари

Имаше много слухове относно Litecoin (LTC) и пускането на предстоящата си платежна система Litepay. Целта на Litepay е да приложи по-ниски такси за плащания. Търговците ще могат да приемат LTC, като същевременно ще могат да обменят монетите си незабавно без риск от нестабилността на пазара. Litepay възнамерява да таксува търговците с такса от 1%. В момента компаниите за кредитни карти начисляват между два и пет процента в зависимост от конкретната кредитна карта. Всеки клиент поръчва дебитна карта и плаща свързаната с нея такса. След като бъде активирана, картата може да бъде използвана навсякъде, където се приемат дебитни карти. Това означава, че картата може да се използва и от банкомат за теглене на фиатни пари. Litepay има способността да интегрира криптовалутата в “истинския” свят. Другите криптовалути нямат пазарната адаптация и публичност, която LTC има. С предстоящото пускане на Litepay, се очаква предстоящата седмица да бъде много успешна за Litecoin.


PRL: SHL Раздаване на монети и унищожаване на монети

PRL ще раздават SHL токени, а унищожаване на монетите ще се случи непосредствено преди раздаването. PRL има пазарна капитализация от 103 милиона долара, а текущата цена на монетата е 1,47$. SHL и PRL предоставят начин на уеб администраторите да печелят от потребителите, които посещават техните сайтове, докато премахват рекламите. Това се постига чрез премахване на рекламите, о при използване на малък процент от мощта на посетителите за осигуряване на доход. Този доход се получава от уеб хоста, а приходите се плащат под формата на PRL и SHL монети. Втората стъпка е да се развие свят без централизиран уеб мониторинг и без централизирана инфраструктура. Това, което PRL и SHL се опитват да направят, е революционно, дори и за блокчейн сектора.
SHL няма ICO. SHL ще бъде предоставена в съотношение 1:1 за всички притежатели на PRL на 6 април 2018 година. Понастоящем PRL може да се купи от много малко боси. KuCoin има най-голям обем на монетата. Кепитъ на PRL съобщи, че в момента се водят дискусии относно това, кои обмени ще подкрепят SHL.
Унищожаването на монетите намаля общия брой на монетите. По-малкото предлагане, означава, че общата пазарна капитализация се разпределя между по-малко монети. PRL има обща циркулация от малко над 108 милиона монети и ще бъдат унищожени 10 милиона монети, което ще намали общият брой на монетите с почти 10%. Унищожаването на монетите ще се състои на 1 март.

GAS: Времето на месеца

Преди известно време бе съобщено, че притежателите на NEO получават GAS в крипто-борсата Binance в началото на всеки месец. Мрежата на NEO се нуждае от GAS, дори и ако Binance не изплаща дивидентите ежедневно. Тенденцията показва, че GAS увеличава стойността си в края на всеки месец.

Заключение

През тази седмица предстоят големи събития, свързани с ребрандинг, форкове, раздаване на монети, унищожаване на монети и важна бележка. Времето е всичко. След закупуването на ZCL за пръв път дискутираното би довело до 100% възвръщаемост за читателите на CoinsVision. На пазарите за криптовалути, времето е всичко. Изброените монети LSK, VEN, ZCL, ETC, GAS, LTC и PRL остават в положение, в което значителната възвръщаемост може да бъде постигната през следващата седмица или месец. LSK и VEN преминават през значителен ребрандинг, което трябва да доведе до значителна публичност. ZCL и ETC, и на двете монети предстоят форкове или раздаване на монети през следващите няколко седмици, което ги прави търсени монети. GAS увеличава стойността си през последните дни на всеки месец. Системата Litepay ще бъде пусната. PRL ще претърпи унищожаване на монети.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment