Споделете:

 

Топ 4 NEO портфейли

 

NEO стана доста популярна монета напоследък, но все още има хора, които се двоумят кой портфейл да използват. В това отношение има доста различни предложения. В статията са описани някои интересни предложения.

NEO GUI

Въпреки, че много хора използват уеб базирани портфейли, това не е най-доброто решение. Потребителите, които предпочитат за имат по-голям контрол върху баланса си, ще искат да погледнат портфейла NEO GUI. Този портфейл е доста лесен за използване, работи добре и позволява на потребителите да защитят своите частни ключове с парола. Използването на десктоп портфейл е доста по-надежден от уеб базираните портфейли, но потребителите ще трябва да го актуализират ръчно и да пазят устройствата си от злонамерен софтуер и хакери. Все пак, GUI портфейла работи и има всички основни функции, които ще са необходими на повечето потребители.

O3 за iOS и Android

Портфейлът NEO O3 за iOS е на разположение за потребителите повече от три месеца. Портфейлът е с отворен код (open source) и всеки може да провери кода в GitHub. По този начин се гарантира, че в портфейлът няма злонамерен код. NEO O3 за iOS премина бета тестовете и не бяха намерени уязвимости в него, които за застрашават средствата на потребителите. В момента портфейлът работи само за устройства с операционна система iOS 11 и по-новите версии, което означава че потребителите с по-стари устройства Apple трябва да търсят други решения.

Екипът на O3 пусна и версията на NEO O3 портфейл и за Андроид устройства. До този момент изглежда, че са получили няколко положителни отзива, въпреки че има оплаквания от някои потребители за малки крашвания. Тъй като Андроид е най-широко използваната мобилна операционна система в света, портфейлът NEO O3 има под 5 000 инсталации, но този брой вероятно ще се увеличи с течение на времето. Този портфейл работи само на устройства с операционна система Андроид 6.0 и по-нова.


NEON

Всяка себеуважаваща се криптовалута има свой собствен портфейл. Не всеки иска да изтегли целия блокчейн, тъй като повечето хора искат лесно и удобно решение. За NEO, решението е портфейла NEON, който е разработен за Windows, Mac OS и Linux. Този портфейл предлага основна функционалност, но без да е необходимо да се синхронизира с целия блокчейн. Кодът на портфейла може да бъде видян в GitHub за допълнителна прозрачност.

Ledger Nano S

Хардуерният порфейл за криптовалути винаги е най-доброто решение за всяка криптовалута. Ledger Nano S бързо се превърна в любимия портфейл на много крипто-ентусиасти по целия свят. Той е сравнително евтин, предлага много функционалности и поддържа сравнително много алткойн монети, като NEO e една от тях.
За да сте сигурни, че може да използвате Ledger Nano S за NEO, фърмуерът трябва да бъде актуализиран до версия 1.3.1. След като това е направено, Ledger Nano S ще покаже приложението за NEO. След като хардуерният портфейл е свързан и софтуерът е инсталиран, той ще поддържа тази криптовалута. Все пак е необходимо да използвате съвместим клиентски портфейл за NEO заедно с Ledger Nano S. Подробни указания може да намерите в уеб сайта на Ledger.

Препоръчително е хардуерният портфейл да бъде закупен САМО и ЕДИНСТВЕНО от официалния уеб сайт на Ledger. Може да закупите Ledger Nano S като кликнете на банера отдолу.
Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment