Споделете:

 

Huobi, третата по големина борса по обем на търговията, създава нова платформа в САЩ. Новата платформа ще бъде изградена чрез новосъздадена компания със седалище в Сан Франциско. Новата компания се казва HBUS. Публикация в медиум съдържа:

“… не е дъщерно дружество, разделение или някакъв вид филиал на Huobi. HBUS също не може да се посочи като “Huobi US” или друг вариант. HBUS е изключителният американски партньор на Huobi.”

От публикацията в Medium се разбира, че предварителните регистрации ще бъдат отворени от 10 юни. Платформата предлага на потребителите, които са се регистрирали между 10 и 14 юни, търговия без такси.

Официално търговията ще започне на 15 юни, въпреки че в официалния сайт на платформата пише, че “поради огромното търсене” може да се отложи пускането на платформата и призова общността да се абонира за бюлетина, както и да се присъедини към Telegram канала. В уеб сайтът пише:

“Поради огромното търсене, трябва да отложим старта, за да отговорим на заявките за създаване на акаунти и на обема на депозитите. Оценяваме Вашето търпение, докато работим усилено, за да разширим нашата инфраструктура.”Huobi, първоначално основана в Китай, първо разкри плановете си да открие офис в Сан Франциско през януари тази година. Сега, със седалище в Сингапур, обменът се насочва към чуждестранните пазари, като основа дъщерно дружество в Южна Корея. Също така компанията обяви плановете си да открие офис в Лондон.

Американските регулаторни органи поставят големи изисквания на крипто-обмените, като тази публикация на HBUS подчертава, че всички служители за “обучени” по отношение на борбата с изпирането на пари и борбата с тероризма.

Тъй като Huobi се съревновава с водещите конкурентни криптовалутни борси като Binance и OKEx, компанията активно разнообразява своите инвестиционни продукти и услуги, като обяви пускането на новия си публичен блокчейн само преди два дни.
По-рано този месец, Huobi стартира взаимен фонд, който разделя собствеността върху базовите цифрови активи в акции.
На 2 юни Huobi сключи партньорство, благодарение на което стартира инвестиционен фонд в Китай и Южна Корея на стойност 93 милиона долара. Целта на инвестиционния фонд е да насърчи създаването на блокчейн компании, чиято цел е да насърчи сътрудничеството между двете страни.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment