Споделете:

Търговците от Wall Street  Майк Комарански и Чейс Лачмилър са постигнали по-голям финансов успех, търгувайки с криптовалутите като Bitcoin и Ethereum. Те са единствените, които изтеглят средствата си от акции. Всъщност, CNBC съобщава, че много борсови брокери преместват милиардите си от фондовия пазар.

Един от търговците, Комарански съобщава, че е спечелил толкова, че вече е обявил пенсионирането си на 38-годишна възраст през лятото на 2017 г.Майк Комарански и Чейс Лачмилър са постигнали по-голям финансов успех, като търгуват с  Bitcoin и Ethereum. Те са единствените, които изтеглят средствата си от акциите. Всъщност, CNBC съобщава, че много борсови търговци изтласкват милиардите си от фондовия пазар.

Комарански съобщава, че си е докарал толкова пари, че вече е обявил пенсионирането си на 38-годишна възраст през лятото на 2017 г. :

 

Как Комарански открива Bitcoin

Комарански  започва, да се интересува от Bitcoin, след като е прочел блогът на икономиста на Тейлър Коуен от университета Джордж Мейсън през 2010 г. Комарански работи в Лондон, Англия през това време.

В края на 2013 г. цената на Bitcoin започва своят растеж нагоре след срива на най-голямата борса Bitcoin, Mt. Gox.

Поради постоянното покачване на цената на Bitcoin, основателят и главен изпълнителен директор на DRW Holdings, Дон Уилсън, нарежда на Комарански да създаде дъщерната компания Cumberland Mining за търговия с криптираща валута през 2014 г.

Cumberland Mining успява да се възползва от нестабилната ера на търговията с Bitcoin – реализира забележителни сделки, като придобиване на по-голямата част от марки, продадени от американската маршалска служба. Монетите бяха конфискувани от службата на тъмния пазарен оператор Рос Улбрихт и незаконния онлайн черен пазар, създаден от него, Silk Road.

Cumberland Mining поддържава своя успех и сега е един от най-големите производители на цифрови валутни пазари. Понастоящем компанията има 12 служители, които основно участват в търговията с Bitcoin и Ethereum.

Историята на Лохмилер

През последните 10 години Лохмилер е работил за най-големите високочестотни търговски компании на Уол Стрийт, като Jump Trading и Getco. През юли 2017 г. обаче той подава оставка в Jump Trading, за да се присъедини към хедж фонда Polychain Capital, който се занимава предимно с търговия с виртуални валути като Tezos и Ethereum.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment