Споделете:

 

Форекс платформата Integral сега осигурява данни за Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум и още криптовалути

 

Тъй като повечето форекс търговци изискват достъп до най-горещия пазар в наши дни, всички банки и брокери ще трябва да реагират по-рано, за да задоволят изискванията на клиентите си. Доставчиците на институционални технологии виждат това развитие и започват да полагат основите на нов финансов ред.

Криптовалутата сега е напълно интегрирана към форекс търговията

Integral, разшири предлагането на данни за криптовалути, включвайки четирите основни криптовалути, Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум и още. Данните са свързани с шестнадесет големи борси в САЩ, Европа и Азия. Изпълнителният директор на Integral, Харпал Санджу коментира:

“Изискванията на търговците са за точна, стабилна и надеждна информация. Сървърната информационна услуга за данни относно криптовалутите е свързана с повече ценови източници и използва най-модерния алгоритъм за откриване на цени.”

Основана през 1993 година, Integral, притежава офиси в Калифорния, Ню Йорк, Лондон, Токио, Сингапур и Балгалор. Компанията е партньор на много банки, брокери и инвестиционни мениджъри.


Форекс бенчмарк в Станфорд

Integral потвърди, че новата услуга за пазарни данни използва алгоритми, разработени в университета в Станфорд, за да може да даде най-точните референтни цени за криптовалутите. Също така компанията обещава, че през следващите седмици услугата ще представи консолидирани книги за поръчки в реално време във всички шестнадесет борси чрез своята високопроизводителна пазарна мрежа от дата центрове в Ню Йорк, Лондон и Токио. Главният изпълнителен директор на FxPro Groyp, Караламбос Псимолофайтис коментира:

“Пазарните данни на криптовалутите на Integral се оказаха най-стабилният и най-точен ценови източник за нашата пазарна услуга, особено във време на изключителна волатилност. Ще продължим да разширяваме водещата си позиция на пазара с допълнителни продуктови предложения, базирани на тази надеждна платформа.”

Пазарната услуга за данни на пазара, която стартира в средата на декември 2017 година, вече включва BTC/USD, BTC/EUR, BTG/USD, BCH/USD, ETH/USD, ETC/USD, ETH/BTC, ZEC/USD, XRP/USD, LTC/USD, XMR/USD, NEO/USD, BTC/JPY и IOT/USD.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment