Споделете:

 

Цената на Биткойн достигна 9 100$

 

Много хора са уверени относно цената на Биткойн в момента. Независимо от голямата волатилност на пазара, стана ясно, че цената на Биткойн претърпя положителен импулс. Според някои експерти, цената на Биткойн ще запаси положителната тенденция през следващите няколко дни.

Както видяхме през миналата седмица, цената на Биткойн претърпя спад, като цената на монетата достигна около 7 400$. Макар и доста хора да очакваха, че цената на Биткойн ще получи подкрепа в нивото около 8 000$, цената достигна получи подкрепа едва в нивото около 7 400$. Всъщност пазарните манипулатори ефективно понижиха нивото на подкрепа, въпреки че негативния им натиск не продължи толкова дълго.През последните няколко дни обаче нещата започнаха да се подобряват. По-конкретно видяхме положителен импулс след края на уикенда. През вчерашния ден, цената на Биткойн се движеше около нивото 8 500$ със силна подкрепа. През последните 24 часа, цената на Биткойн се е увеличила с около 5,70%. През днешния ден, цената на монетата достигна 9 100 долара, но претърпя лек спад, като в момента е около 9 050$.

Търговският обем на Биткойн през последните 24 часа е над 6,36 милиарда долара. Пазарният дял на Биткойн е 43,7%. Крипто-борсата с най-голям обем на търговия е Bitfinex, с 6,83% от глобалния обем. След това е Binance с около 5,95%, а на трета позиция е OKEx с около 5,02%. Друг интересен факт е да наблюдаваме как има три двойките с Tether сред първите четири. Дали това е тревожна тенденция или не, остава да се види.

Нещата изглеждат доста положителни за Биткойн за момента, но да не забравяме, че криптовалутните пазари са доста волатилни и нещата могат да се променят много бързо.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment