Споделете:

 

Цената на Биткойн се доближи до 7 500 долара благодарение на положителната тенденция

 

Хубаво е да гледаме всички пазари на криптовалута отново в зелено. Като се има предвид отрицателното пазарно настроение през последните няколко месеца, много от инвеститорите се уплашиха и продадоха активите си. Въпреки това всички пазари започнаха да се възстановяват. С цената на Биткойн, която отново се доближи до 7 500$, несъмнено ще стане интересно.

Цената на Биткойн се възстановява

Всеки би трябвало да е наясно как Биткойн определя почти всички цени в света на криптовалутите. Ако цената на Биткойн спадне, почти всички алтернативи следват тази тенденция. Когато цената на Биткойн се увеличава, алтернативните монети също следват тази тенденция.

Понастоящем цената на Биткойн е 7 415$, като до края на деня цената може да достигне 7 500$. Това е ярък контраст за цената на Биткойн, като до преди няколко дни монетата се търгуваше за близо 6 400$. Дългосрочните инвеститори и опитните търговци знаят, че тази “меча тенденция” е само временна и цената на Биткойн ще се възстанови.
Цената на Биткойн се е увеличила с 4,58% през последните 24 часа. Въпреки, че това увеличение може да бъде само временно, преди “мечките” да поемат отново контрола, това също така може да предвещава по-положителна тенденция в крипто-света.
Изглежда, че обемът на търговия с Биткойн също се увеличава. При сделки в размер на 5 милиона долара през последните 24 часа, търсенето на Биткойн не се е понижило по никакъв начин. Все пак това все още е далеч от обема на търговия с Биткойн, който видяхме в края на 2017 година. Възможно е такъв обем на търговия да се достигне отново в даден момент, но засега не е известно как ще се развият нещата.


Bitfinex генерира най-голяма част от глобалния обем на търговия с Биткойн. Bitfinex генерира 7,01% от общия обем, след това е крипто-борсата OKEx с 5,72%, а на трета позиция е Binance с 5,01%.
Как всичко това ще повлияе на пазара в близко бъдеще, остава да бъде определено. Очевидно е, че хората са се уморили от продължаващия спад в цената на Биткойн, но в света на криптовалутите положителната тенденция може да бъде обърната в низходяща само за няколко часа.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment