Споделете:

Цената на монетата Monaco падна с 18% за седем дни

 

Кодът на монетата Monaco бе пренаписан, премахвайки интелигентната схема за договори за активи. Отбелязан е спад в стойността на монетата.
В края на октомври, монетата Monaco се търгуваше за около 10.51$, като пазарната капитализация достигна 103 милиона долара. На 2 ноември обаче, монетата понижи стойността си до 4.75$, а пазарната капитализация достигна до 46,6 милиона долара, според CoinMarketCap. Въпреки, че Monaco обяви, че се обединява с Visa за предплатената карта Monaco Visa. Тогава главният изпълнителен директор и съосновател на Monaco, Крис Марсалек, коментира:

“Нашият екип работи невероятно много през изминалата година, за да достигне до този етап. Това е важна стъпка към визията на Monaco за адаптиране на криптовалутата на масовия пазар.”
Смята се, че над 17 000 виза карти са запазени. Независимо от това обаче, пренаписването на кода е накарало инвеститорите да продадат своите монети, което води до значителен спад на цената. В обяснителен видеоклип Марсалек заяви, че не е имало “правни” и “търговски” опасения, които са довели до вземането на това решение. Той сподели още:

“Това решение е чудесно за дългосрочната защита за стойността на всички притежатели на монетата.”

Екипът счита, че чрез премахването на умните договори, монетата ще бъде подходяща за търговия на борсата. В момента Monaco се търгува в Bittrex, YoBitи Binance, Livecoin, Liqui и EtherDelta. Цената на монетата към момента е 5.60$. Monaco достигна рекордната цена от над 27 долара през септември.

Това е графиката на Monaco за 1 месец.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment