Споделете:

Цената на Bitcoin достигна нова рекордна стойност над 6900$

Bitcoin достигна още една рекордна стойност, надминавайки 6900$. Вчера цената на една монета достигна рекордна стойност от 6600$. В момента цената на една монета в CoinMarketCap e 6993$. Днес се очаква цената да премине границата от 7000$ за една монета.

Цената на дигиталната валута се увеличава през седмицата след обявяването на CME Group, че ще добавят Bitcoin фючърси договори.
Пазарната капитализация на Bitcoin достигна рекордната стойност от 180 милиарда долара. Според данни от Coinmarketcap, горната граница на пазарната капитализация на “дигиталното злато” бе 115 милиарда долара.


Bitcoin фючърси сделки на CME

Във вторник CME Group, най-големият оператор на деривати в света, заяви, че ще въведе Bitcoin фючърси договори. Въвеждането на такъв продукт би могло да доведе до появата на повече институционални инвеститори на крипто-пазара. Анализаторите смятат, че това се прави с единствената цел- повишаване на цената.
CME обяви, тяхните фючърси сделки с Bitcoin ще бъдат изплатени на базата на CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR), който стартира през ноември миналата година, а платформата се нарича Crypto Facilities.
Цената на Bitcoin се е увеличила с близо 600% от началото на тази година. Bitcoin се търгуваше към момента за 6927$ в Poloniex, а в Bittrex цената на една монета е 6933$ за една монета.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment