Споделете:

Цената на Bitcoin изглежда стабилна над 8000$

 

Изминалият уикенд бе интересен за Bitcoin. Цената на Bitcoin премина границата от 8000 долара за монета. В момента цената на Bitcoin движи около 8067$.

Друга голяма ценова битка

Въпреки, че последните няколко седмици бяха малко променливи за цената на Bitcoin, общата тенденция е все още твърдо непокътната. Никой не може да отрече, че е въпрос на време, докато цената на Bitcoin надхвърли 8300$. Бариерата от 8000$ се оказа доста трудна за Bitcoin.
Винаги е интересно да видите цената на Bitcoin да реагира на всичко, което се случва в крипто-света. По-конкретно, видяхме как повечето монети се възстановяват бавно след като цената на Bitcoin се покачи до над 8000$. Как всичко това ще се отрази на най-популярните алтернативни монети, остава да се види.С над 3,21 милиарда обмен на борсите, Bitcoin e на много добро място в момента. Търсенето на водещата криптовалута в света не намалява по никакъв начин, тъй като изглежда, че хората търсят ново хеджиране срещу финансовата нестабилност. За много хора, Bitcoin е идеалният инструмент за това, въпреки че все още е нестабилен актив. Въпреки това, никой не може да спори с тенденцията на Bitcoin през тази година. Цената на Bitcoin през тази година се е увеличила над 800 пъти.

Bithumb все още не може да измести Bitfinex като основен Bitcoin обмен. По нищо не личи, че това ще се случи скоро. Bitfinex лесно поддържа почти два пъти по-голям Bitcoin обмен от Bithumb и има още по-голямо предимство през GDAX в момента.

Може да се твърди, че инерцията на Bitcoin ще продължи и през следващите дни или седмици. По-конкретно може да видим петцифрена цена на Bitcoin до Коледа. Дали ще видим мащабна корекция, остава да видим.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment