Споделете:

Стойността на Bitcoin сега може да бъде сравнена с тази на златото, тъй като вероятно ще достигне 25 000 долара през следващите 5 години, според Том Лий, който е бивш управляващ директор на JP Morgan Chase. Той сподели това в неотдавнашното си интервю за програмата на CNBC “Бързи пари”.

Въпреки, че цената на Bitcoin падна драстично след новините, които идват от страни като Китай за забраната на ICO монетите и предстоящата забрана за обмен на Bitcoin до края на месеца, Лий смята, че ситуацията все още има предимства. Според Лий съществуват два фактора- ликвиден ефект и перспективата на хората. Според него китайските борси работят с 30% от стойността на Bitcoin. Важно е да се отбележи, че криптовалутите за седми път претърпяват такъв спад.
Вторият фактор е гледната точка на хората. Нашето общество има тенденция да гледа на Bitcoin като балон и крехка валута.
Bitcoin се различава от другите технологии, така че самата мрежа създава стойност. Bitcoin ще бъде толкова ценен, колкото самата Blockchain мрежа.
Според Лий транзакциите с измами не може да се случват на тази цифрова валута, тъй като ще струва около 30 милиарда долара, за да се създаде фалшив Bitcoin. Мрежата на Blockchain е много сигурна.

“Мисля, че финансовите институции могат да бъдат застрашени от доверието в мрежата на Bitcoin.”

Bitcoin все още е най-добрата технологична рамка днес

Инвестирането в злато си заслужава. Не може да се измери стойността в бъдещето само с един поглед, но се нуждае от пълен анализ на пазара. Все пак златото все още обещава положителен и ценен резултат.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment