Споделете:

 

Блокчейн разработчикът на софтуер Block.one пусна версия 1.0 на техния протокол с отворен код, EOSIO, според официална публикация в официалния блог. Софтуерът е платформа, предназначен за изграждане на приложения, както в предприятия, така и в общността.

Според съобщението на компанията, Block.one не гарантира, че софтуерът EOSIO ще работи “по предназначение” или “няма да има грешки или дефекти”. Компанията твърди, че разработчиците адаптират EOSIO на собствен риск.

В допълнение към пускането на софтуера, Block.one обяви, че си партнира с инвестиционна фирма SVK Crypto, която е създала фонд от 50 милиона долара, за да помогне развитието на екосистемата на EOSIO.Компанията събра около 4 милиарда долара, след като предлагането на монетите приключи. Това прави проекта най-големия до момента.

По-рано тази седмица водещата китайска компания за сигурност в интернет Qihoo 360 откри редица уязвимости в сигурността на блокчейна на EOS. Уязвимостите, открити от Qihoo 360, могат да се използват за отдалечени атаки на всички нодове на EOS.

От най-големите монети според пазарната им капитализация в CoinMarketCap, цената на монетата EOS се е увеличила с най-голям процент през последните 24 часа. Увеличението на цената на монетата през изминалите 24 часа е около 16%, като текущата цена на монетата е 14,59$.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment