Споделете:

Цената на Ethereum достигна нова рекордна стойност, превишавайки 752$

Цената на Ethereum подмина 752 долара за пръв път за пръв път в историята, отбелязвайки 20-процентно увеличение на цената през последните 24 часа.
През последните няколко дни американския пазар представляваше почти 25% от глобалните сделки с Ethereum. GDAX, водещият борсов обмен на Coinbase, и Bitfinex обработиха 23% от световните сделки с Етер.
Понастоящем дневният обем на търговията с Ethereum е близо 5 милиарда долара. Повече от четири пъти по-голям обем от Bitcoin Cash.
Какво накара Ethereum да повиши цената си?

По-рано този месец милиардерът Майк Новогроз прогнозира цената на Ethereum да нарастне трикратно през 2018 година. По отношение на активността на търговците и инвеститорите, Ethereum остава като единствения публичен блокчейн, който може да се “състезава” с Биткойн.
Всъщност, блокчейна на Ethereum обработва повече транзакции отколкото всички криптовалути на пазара, включително и Биткойн.
Децентрализираните приложения като CryptoKitties и EtherDelta също показаха потенциала на Ethereum като осномен протокол за децентрализираните борси и платформи за търговия с цифрови активи. Главният изпълнителен директор на Earn.com Баладжи Сринивасан заяви “Защо CryptoKitties всъщност е важно приложение? Това е един от първите примери за това, за което хората говорят от години: международна търговия с цифрови активи в блокчейн.”
CryptoKitties вече обработи дигитални котета в размер на 15 милиона долара през последните два месеца, а другите приложения като EtherDelta също обработват над 80 000 транзакции на дневна база.

Bitcoin, Ethereum и други криптовалути превръщат глобалния финансов сектор в многобройни индустрии с бързи темпове. През последните 3 години, пазарната капитализация на криптовалутите се е увеличила с 200 пъти.

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment