Споделете:

Цената на IOTA се движи към 6$

В света на криптовалутите никога не е скучно, дори и когато на Биткойн се опитва да се възстанови след малката корекция. През тази седмица, някои от най-популярните криптовалути направиха рязък скок нагоре. Bitcoin Cash направи ръст от над 100% през последните няколко дни. А в същото време цената на IOTA се вдигна до 5$. Всъщност през последните 36 часа е отбелязана нова рекордна стойност на монетата.

Цената на IOTA почти достигна 6 долара

През последните 36 часа, цената на IOTA достигна до нова рекордна стойност от 5,69$. Преди време цената на IOTA достигна рекордната стойност от 5,40$, но не успя да продължи да се увеличава. През последните 24 часа цената е отбелязала 16% ръст спрямо долара.
Цената на IOTA в момента се търгува за около 5,45$, като не е имало големи промени през последните няколко часа и изглежда, че цената ще се увеличи по-късно днес. Очевидно е, че хората имат големи надежди за IOTA, въпреки че само времето ще покаже дали този оптимизъм ще бъде оправдан.
С над 1,89 милиона долара обем на търговията за последните 24 часа, нещата изглеждат доста добре за IOTA в момента. Борсата с най-голям обем на търговия с монетата е Bitfinex с малко над 45% от целия обем, а след това е Binance с 20,56%. Изненадващо CoinOne e на трето място по обем на търговията с монетата. В тази южнокорейска борса IOTA вече се търгува за 6,22$, което може да е индикация, за това което предстои да се случи на останалите борси.

Очевидно е, че в момента има много позитивен импулс на всички пазари, а следващите няколко дни ще бъдат много интригуващи за всички криптовалути.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment