Споделете:

 

Цената на Lisk скочи с 65% след добавянето й в крипто-обмена BitFlyer

 

Цената на Lisk се повиши с повече от 65%, след като монетата бе добавена в японския обмен BitFlyer.

Сряда бе един от най-лошите дни за крипто-пазара. Цената на Биткойн падна под бариерата от 10 000 долара, а и пазара за първи път от 17 януари до близо 500 милиарда пазарна капитализация.
Един токен обаче отблъсна тази тенденция и отбеляза силно повишение спрямо долара. Lisk, блокчейн платформа, която съхранява децентрализираните приложения в странични блокови вериги (за разлика от Етериум, където приложенията се съхраняват в главния блокчейн), повиши цената си по време на търговията в рамките на деня. Малко преди 8 часа българско време, цената на Lisk се търгуваше за около 21,50 долара в крипто-борсата Bittrex. В този момент настъпи внезапен скок в цената на монетата, като в рамките на 25 минути цената се повиши до 36,27 долара. Това е увеличение с над 65%. Също толкова бързо цената на Lisk падна под 30 долара, но продължи да се търгува доста над предишната цена. В момента цената на монетата е 26,41 долара, което е увеличение с над 21%. Пазарната капитализация на монетата е малко над 3,1 милиарда долара.

Binance отчете множество сделки с Lisk, където монетата се търгуваше предимно за Биткойн, докато двойката LSK/KRW в крипто-обмена Upbit е най-търгуваната двойка за фиатни пари. По-голямата част от настоящия обем на Lisk се търгува за Биткойн и Етериум.

Добавянето на Lisk в крипто-обмена BitFlyer предизвика вълнение

Скокът на Listk изглежда обръзна с добавянето на монетата в BitFlyer, най-големият обмен на криптовалута в Япония. Добавянето на монетата бе неочаквана, тъй като преди това обмена поддържаше само пет алтернативни монети: Етериум, Етериум Класик, Биткойн Кеш, Лайткойн и Монакойн. Добавянето на монетата в BitFlyer, не само въвежда монетата в един от най-големите пазари за криптовалута, но и предоставя на потребителите възможност за търговия с фиатни пари, тъй като крипто-обмена поддържа JPY търговия.

Тази новина предизвика известни проблеми за администраторите на крипто-обмена, тъй като обмена съобщава за многократни прекъсвания. Изглежда, че сървърите на BitFlyer се пренатоварват от огромния трафик.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment