Споделете:

Цената на Litecoin остава стабилна над 140 долара

Цената на Litecoin изглежда се задържа сравнително стабилна, като се има в предвид нестабилността на Алткойните. През уикенда, цената на Litecoin се задържа около 140 долара след големия скок на цената. Въпреки, че цената на монетата претърпя спад с 12% спрямо Биткойн, цената в долари почти се запази.
Всяка криптовалута, която е повишила доста стойността си точно преди корекцията в цената на Биткойн, се очаква да претърпи масивен спад. В края на краищата всички алтернативни монети са зависими от стойността на Биткойн по един или друг начин. След големия скок, цената на Litecoin се задържа над 140 долара, което е изненадващо. Голяма част от търговците мислиха, че цената на монетата ще падне до 100 долара след повишаването на цената с над 75%. Но това не се случи. В най-ниската си точна, цената на Litecoin спадна до около 130 долара, което все още е доста над стойността от 98 долара по-рано през седмицата.

Дали това ще означава, че ще видим цената на Litecoin 200 долара през следващата седмица, остава да се види. В момента Litecoin е един от най-устойчивите Алткойн монети до момента.

Както може да се очаква, GDAX все още е най-големия обмен за търговия с Litecoin в момента. GDAX е през Bithumb и Bitfinex. OkEx генерира обем от над 100 милиона долара, което е доста изненадващо.

Ще бъде интересно да видим какво ще се случи с цената на Litecoin през следващата седмица. По-конкретно има основателна причина да вярваме, че Litecoin ще претърпи още един ценови тласък през следващата седмица.

Споделете:

About Author

Related posts

Litecoin в бизнеса с марихуана? Доставчик на канабис приема Litecoin

Споделете: Weedmaps е онлайн общност за марихуана, която също така доставя канабис. Те се определят като: “Ние сме малък доставчик в центъра на ЛА и обичаме Litecoin.” Weedmaps обмисля да започне да приема Litecoin за плащания, защото транзакциите...

Read More

Лайткойн е на път да достигне нова рекордна стойност

Споделете: Лайткойн е на път да достигне нова рекордна стойност Изглежда края на тази година ще бъде много положителен за притежателите на Лайткойн. Наскоро бяхме свидетели на много голямо повишение в цената на Лайткойн. С цена от 320 долара...

Read More

Лайткойн падна под 50 долара

Споделете:Август месец беше рекорден за криптовалутните пазари. Но само някои успяха да настигнат темповете на Лайткойн. Между 1 и 31 Август цената на монетата скочи от 43 на 64 долара, или иначе казано ръстът и беше 49 процента. А...

Read More

Leave a Comment