Споделете:

 

Цената на Litecoin се увеличава, а част от алтернативите монети се “борят”

 

Цената на повечето монети в топ 10 се увеличава, включително и цената на Биткойн. Monero е фаворит сред монетите в топ 10 според пазарната им капитализация. Цената на Monero се увеличили с над 8% през последните 24 часа. Цената на Litecoin също се увеличава, като през последните 24 часа цената се е увеличила с около 3,40%.

Въпреки, че цената на Биткойн се представя добре за момента, голяма част от монетите в топ 100 са с отрицателен приръст през последните 24 часа. Въпреки това, цената на Litecoin се увеличава спрямо Биткойн. През последните 24 часа цената на Litecoin се е увеличила с 0,23% спрямо Биткойн.

Текущата цена на Litecoin е 213,76$. Обемът на търговия на монетата е малко над 703,86 милиона долара за последните 24 часа. Този търговски обем е много по-висок в сравнение с обема на повечето алтернативни монети. Засега цената на Litecoin показва относителна “сила”, въпреки че би било хубаво да видим търговския обем на монетата да надвиши 1 милиард долара. Възможно е това да се случи през днешния ден.

OKEx е водещият световен обмен по отношение на търговията с Litecoin. Двойките в обмена LTC/USD и LTC/BTC са близо 44% от общия търговски обем на Litecoin. Обменът GDAX е на трета позиция спрямо търговията с монетата с около 9,66% от обема, а на четвърта позиция е обмена Bitfinex.

За сега нещата изглеждат доста добре относно цената на Litecoin. Ако тази тенденция се запази, може да видим как цената на Litecoin достига 220$ по-късно през деня. Като се има в предвид, че уикендите са доста известни със своята колебливост на крипто-пазарите, текущият възходящ тренд може лесно да се превърне в огромен спад. Ще бъде интересно да се проследи развитието на цената на Litecoin през следващите няколко часа.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment