Споделете:

 

Цената на Ripple нараства, след като се появиха нови слухове относно добавянето на монетата в Coinbase

 

В момента цената на XRP отново се повишава. Благодарение на голямото покачване през последните няколко часа, цената на XRP отново надмина 1 долар.

Никой не може да отрече, че цената на XRP се движи нагоре доста добре за момента. Увеличението през последните 24 часа е око 15,92%, като текущата цена на монетата е 1,05$. Както обикновено се случва в крипто-света, текущият скок на цената се дължи предимно на реклама, спекулация и очаквания. Този път изглежда, че повечето хора очакват активите на Ripple да бъдат добавени към нов обмен. Това не е първият път, в който монетата е “засегната” от подобни слухове. Последният път при подобни слухове, цената на монетата се повиши многократно, но за съжаление слуховете се оказаха фалшиви и това повлия негативно на цената. Не е малко вероятно историята да се повтори и сега.
За сега няма индикации, че Coinbase ще добави XRP. Компанията не е направила официално съобщение до момента. Това не означава, че цифровият актив няма да бъде добавен в обмена в бъдеще. За сега Coinbase изглежда, че няма интерес да добавя XRP.


Позитивен ден за Ripple

Въпреки, че спекулации захранват текущата цена на Ripple, компанията направи доста крачки напред през последните няколко седмици. Решението, създадено от компанията, xRapid пробуди голям интерес от доставчиците на парични услуги. Някои от най-големите имена в сектора са стартирали своите тестове с това решение. xRapid използва XRP за трансгранична ликвидност, като по този начин случаите на използване на този актив ще се увеличи.

Въпреки това, остава малко вероятно Coinbase да добави XRP, но да не забравяме, че в тази индустрия всичко е възможно. Въпреки това, все още няма официално съобщение от Coinbase. Но все пак, всички положителни неща, които се случиха през последните няколко седмици, стойността на актива ще продължава да расте.
На харти, XRP има реален шанс да се превърне в един от основните играчи по отношение на адаптирането в реалния свят. Ако xRapid се окаже успешен за “играчите” като MoneyGram и Western Union, светът на паричните преводи ще изглежда различен съвсем скоро. Това би било по-добра причина за повишаване на цената на XRP.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment