Споделете:

 

Цената на Stellar Lumens се повиши до 0,35$ на фона на общия спад

 

Уикендите винаги са били интересни за крипто-пазара. Цената на Stellar Lumens отново достигна 0,35$. До къде ще стигне, остава да проследим.

Докато цената на Биткойн пада отново без видима причина, виждаме, че няколко други алтернативни монети задържат негативната тенденция. През последните 24 часа цената на Stellar Lumens отбелязва добър скок с 8,88%.

Цената на Stellar Lumens бавно се покачва до нивото, което достигна по-рано тази седмица. По-конкретно, в понеделник видяхме цената на Stellar Lumens да достига 0,37$. По-късно през седмицата цената достигна 0,32$. Сега тази тенденция се обръща бавно в полза на Stellar Lumens, но въпреки това остава да проследим до къде ще достигне този положителен тренд. Увеличението от 8,88% е доста значимо, но е спрямо долара. Цената на Stellar Lumens отбелязва увеличение с 12,41% спрямо Биткойн.

Търговският обем на Stellar Lumens през последните 24 часа е малко над 100 милиона долара. Binance е водещата борса спрямо търговията с монетата. Търговският обем на Binance с XLM е около 27,08% от общия обем с монетата. На второ място е крипто-борсата Upbit с около 16,64%, а на трето място е Poloniex с около 12,71%.

За сега още е трудно да се каже какво ще е бъдещето на Stellar. В крипто-света всичко е възможно, особено през уикендите.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment