Споделете:

След постигнатия на нов връх на цена от $ 4,975 само преди два дни, цената на Bitcoin намаля до около $ 4,350.

Много анализатори, включително главният редактор на финансовото бюро на Welt Holger Zschaepitz, приписват спада на цената Bitcoin на неотдавнашните актове на репресии, от страна на Китай по отношение първоначалните предложения за монети или още казано продажба на нова криптовалута срещу друга.

 

 

 

SegWig явно не са безгрешни

 

 

През изминалата седмица изтъкнати финансови анализатори като RT’s Max Keizer прогнозираха, че цената на Bitcoin ще се увеличи с експоненциален темп
Чрез SegWit мрежата Bitcoin вече е показавала огромен напредък по отношение на мащаба, като намали средния размер на блока си до 0,8 MB, а размерът на mempool от над 140 млн. До 10 млн. Байта.

Потребителите на Bitcoin, използващи портфейли, съвместими със SegWit, като Trezor и Ledger, се очаква да получат значително по-ниски такси, със среден спад от около 35%.

Андреас Антонопулос, широко признат експерт по Bitcoin и сигурност отбеляза, че такса от 0,34 долара е достатъчна, за да изпрати сделка на служител и да го включи в първия блок.

Това означава, че със SegWit, Антонопулос и много други потребители могат да изпращат транзакции, които са потвърдени за минути, с такса по-малка от $ 0.5.

На 1 септември Keizer промени междинната си ценова цел от $ 5 000 на $ 10 000, тъй като показателите за инерция на Bitcoin демонстрират трайна тенденция на нарастване за средносрочния период.

Още повече, че по отношение на развитието, особено приемането на SegWit и въвеждането на приложения, базирани на Lightning Network, има много причини анализаторите да бъдат изключително оптимистични за Bitcoin.

 

 

 

Какво може, да се очаква?

Ако успее да възстанови своята скорошна незначителна корекция, причинена от PBoC и репресиите на китайското правителство по отношение на ICO, това може да доведе до още един силен митинг и да пробие знака от $ 5,000.

Както обяснява Кейзер, $ 5 000 и дори $ 10 000 се виждат поради огромното развитие и активност около мрежата Bitcoin.

Освен това Бриан Кели от CNBC, Keizer и създателя на Litecoin Charlie Lee подчертаха значението на Bitcoin за традиционните инвеститори и традиционния финансов сектор като активи на сигурно убежище.

С напрежението между Северна Корея, САЩ, Южна Корея, Япония и Китай нараства бързо, търсенето на Bitcoin вероятно ще се покачи през следващите седмици.

Също така, съоснователят на Jihan Wu, Bitmain, който има значително влияние върху китайската минна промишленост отбеляза, че Bitcoin все още е законнен в Китай и неговата законност не е и няма да се промени поради правителственото разследване на местния пазар на ICO.

Още повече, че по отношение на развитието, особено приемането на SegWit и въвеждането на приложения, базирани на Lightning Network, има много причини анализаторите да бъдат изключително оптимистични за Bitcoin.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment