Споделете:

Китайският виртуален обмен Binance завърши успешната си кампания за набиране на средства от началото на септември 2017-та.  50-дневната платформа генерира милиони долари от рисковите капиталисти във финансовия кръг.

Според изпълнителния директор на Binance, Чангпенг Зао, компанията ще се саморегулира и ще се стреми да стане лидер в индустрията.

“Технологията се усъвършенства бързо, трябва да ръководим и да станем лидер в индустрията. Ще сътрудничим и спазваме правителствения регламент и ще гарантираме интересите на нашите инвеститори. По този начин блоковата индустрия може и ще продължи да се развива по здравословен и устойчив начин. “

Кратки профили на основните поддръжници на Binance

Сред успешните рискови капиталисти, които подкрепиха новия дигитален валутен обмен, са Blackhole Capital и Funcity Capital. Blackhole Capital е създадена от китайския магнат за недвижими имоти Liang Zhang през 2014 г. Джанг има над 10-годишен опит в областта на недвижимите имоти, изкуствения интелект (AI), развитието на потреблението и развлекателния сектор.

Фонджи Капитал, междувременно, е основан от Уейксинг Ченг, който също е основател на доставчика на транспортни услуги Kuaidi, базиран на смартфони.

Управленският екип на Binance

Основателят и главният изпълнителен директор на Binance – Джао, е експерт в разработването на системи за търговия. Преди той е работил в Bloomberg и Blockchain.info като ръководител на технологичния отдел.

Съосновател е Ий Хи – забележителна женска предприемачка в бранша. Преди това работи като маркетинг ръководител на виртуалния валутен обмен OKCoin и Yixia Tech.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment