Споделете:

Част от цената на Биткойн започва да се възстановява

 

Цената на Биткойн в момента не се движи добре и нещата се влошават. Това е общото настроение в света на криптовалутите в момента, въпреки че дългосрочната тенденция все още е изключително възходяща. В момента Биткойн се търгува за малко повече от 6 974$, а тази цена е много по-ниска от тази, която хората биха искали да видят.

Цената на Биткойн продължава да се бори

Въпреки, че някои експерти предсказваха за полу-положителен уикенд за Биткойн, изглежда, че прогнозите все пак са се оказали грешни. Техническият анализ на която и да е валута никога не “разказва” цялата история, а Биткойн не е изключение в това отношение. В момента цената на Биткойн се повиши до 6 974$, като по-рано през деня бе достигнала близо до 6 500$. За хората с дългосрочни инвестиции в Биткойн, този спад не е проблем, тъй като текущата цена е по-висока в сравнение с цената на Биткойн преди една година. Точно преди една година, на същата дата, цената бе едва малко над 1 000$. Въпреки, че цената на Биткойн претърпя изключително голям спад от началото на януари, очевидно е, че дългосрочната перспектива все още изглежда добре.

Текущата промяна в цената на Биткойн през последните 24 часа е спад с 1,19%, като част от цената на Биткойн успя да се възстанови. Цената на Биткойн бе достигнала близо до 6 500$, което означава че търговците започват да възстановяват позициите си. Пазарната капитализация на Биткойн е 118 милиарда долара, а пазарния дял на монетата е 45,5%. Обемът на търговия с Биткойн е малко над 4,6 милиона долара. Към момента, по-голямата част от обема на търговия с Биткойн се генерира в крипто-борсата Bitfinex. Крипто-борсата OKEx е на втора позиция спрямо големината на генерирания обем с 6,62% от общия обем, а на трета позиция е Binance с 6,34%.

По-всичко изглежда, че търговците започват да възстановяват позициите си в Биткойн.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Comments ( 2 )

  • Investoram

    Инвестицията във виртуална валута, не означава непременно сигурна печалба. Това вече започва да става масово явление и е време да внесем малко яснота.

    • admin

      Абсолютно сте прав.

Leave a Comment