Споделете:

Адаптацията на Bitcoin става все по-масова. Хората, които използват дигиталната валута за разплащане непрекъснато се увеличават. Швейцарски университети приемат Bitcoin като метод за плащане. Един от тях е Университетът за приложни науки и изкуства в Люцерн. Университетът е установил, че технологията зад Bitcoin е на върха на най-новите технологии в момента.

“Bitcoin е на върха на най-новите технологии. Тази нова технология не се приема от всички, но хората, които я приемат искат да бъде адаптирана в ежадневието.”

Имайки предвид от типа на университета в Люцерн, те биха могли да са важни за адаптацията на Bitcoin. Налице са акценти като финансите и икономиката, както и музиката.


Плащане от трета страна

Университетът не приема директно Bitcoin като начин на плащане, а вместо това е поверил своите плащания на фирмата “Bitcoin Suisse AG“. Това е подобно на електронното банкиране- позволява на училището да приема Bitcoin, без всъщност да го държи.

Въпреки това, дори при тази система от трети страни, допълнителните такси, които са включени са само един процент при използването на Bitcoin. И все пак таксите за транзакцията са по-ниски, отколкото ако използват традиционни методи за плащане.

От университетът са сигурни, че доста от студентите им притежават Bitcoin и, че ще се възползват от възможността.

Споделете:

About Author

Related posts

Има “сериозен шанс” Bitcoin да падне под $ 3000, твърдят анализатори

Споделете: Изследователи от Element Digital Asset Management, консултантска фирма, предлагаща услуги за пазарни консултации по криптограми, наскоро посочиха, че Bitcoin (BTC) остава в диапазона от $ 5 500 до $ 8 500 за повече от три месеца. Според мениджъра...

Read More

Анализ на цената на Биткойн 12 октомври

Споделете:По- рано днес 12 Октомври, цената на Биткойн изведнъж се покачи с 8% от $4780 до $5,220. Обикновено когато цената се покачи, повече от 10% следват краткосрочни корекции, които осигуряват по- стабилна платформа, за засилка и постигане на нови...

Read More

Pirate Bay използва вашия процесор за копане на Bitcoin

Споделете:Известно е, че сайтът за незаконно пиратство “The Pirate Bay” превзема процесорната мощ на своите потребители, с цел копане на крипто валути. Torrentfreak издава, че незаконният торент сайт тайно тества JavaScript криптовалутен скрипт за копане, използвайки процесора, на потребителите...

Read More

Leave a Comment