Споделете:

 

Южнокорейски уеб сайт за пътувания ще започне да приема плащания с 12 криптовалути

 

Южнокорейски уеб сайт, фокусиран върху пътувания с над 50 000 регистрирани хотели и други видове съоръжения за настаняване, ще започне да приема 12 вида криптовалута, благодарение на партньорството между компанията и крипто-обмена Bithumb.

Платете за 50 000+ хотели с криптовалута

Една от най-големите борси в Южна Корея, Bithumb, обяви във вторник своето бизнес партньорство. Благодарение на това партньорство клиентите ще могат да плащат с криптовалута за повече от 50 000 помещения за настаняване, включително хотели, мотели, къщи за гости и други. Потребителите на уеб сайта могат да платят във виртуална валута, съхранявана в своята сметка в Bithumb, за резервиране на хотел, мотел и други. Само регистрираните имоти в платформата, които се намират в Южна Корея, са около 50 000.

В момента, Bithumb е петият по големина крипто-обмен в световен мащаб, спрямо търговския обем. Bithumb е втората по големина платформа в Южна Корея, а първата по големина платформа в Южна Корея е Upbit.


12 поддържани криптовалути

Bithumb обясни, че могат да се използват всички 12 криптовалути, които се поддържат от платформата: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Ether, Ethereum Classic, EOS, Qtum, Monero, Litecoin, Zcash, Bitcoin Gold и Dash. Новината излезе с коментар от обмена:

“Очакваме, че виртуалните валути ще бъдат използвани за резервации и плащания от международни туристи, което ще бъде от голяма полза за увеличаване на удобството.”

Клиентите могат да резервират стая, като използват приложенията на Innovation и да плащат сметките си, като използват някоя от криптовалутите, предлагани от Bithumb. ZdNet Korea добави, че приложенията имат средно по 2 милиона месечни потребители. Приложенията са налични, както за Android, така и за iOS.
Тази услуга ще бъде налична до края на първата половина на тази година.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и ревюта на нови проекти, като попълнете формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment