Споделете:

 

GMO Internet, водещ доставчик на интернет услуги в Япония, предлагащ онлайн услуги, включително търговия с криптовалута, разработи “CryptoChips by GMO”, за да даде възможност на потребителите да спечелят криптовалута.

CryptoChips, която първоначално ще поддържа Биткойн, ще позволи на играчите да получат криптовалута като “тайни джобни пари”, базирани на класирането на играчите в играта. Също така играчите ще получават криптовалутата като изпълняват мисии в играта. Играчите трябва да имат свои собствени крипто-портфейли, за да получат криптовалутата.

Първоначално предлагане през август

Първата инициатива на CryptoChips ще бъде през август в Whimsical War, игра с битка за територии. CryptoChips ще възнаграждава играчите с Биткойн според класацията в играта. В Whimsical War, битките на бойното поле са решаващи за класирането. Играчите могат да създават отбори и да се бият заедно.
CryptoChips ще бъде интегриран в игрови приложения.
Междувременно на 6 юни компанията ще стартира GMO miner B2, специализирана техника за добив на криптовалути. Специализираните машини от компанията ще използват 7 nm технология.


GMO Internet Group започна да предлага услуги, свързани с търговия на дигитални валути през май 2017 година. Компанията съобщи, че е започнала да добива криптовалути в Северна Европа през декември, като добави, че използва възобновяема енергия. Съжражението има производствена изчислителна мощ от 500Ph/s. През февруари GMO Group обяви двугодишния договор за облачното копаене на своето предприятие на стойност 5 милиона долара. Договорът ще покрие разходите за електроенергия, поддръжка, сигурност и други. В предприятието ще се добива Биткойн и Биткойн Кеш.

По-рано миналата година GMO Click, най-големият валутен брокер в света обяви плановете си да интегрира своите търговски услуги с Биткойн портфейл- GMO Wallet Co. Ltd.
През 2014 година GMO Internet обяви, че ще позволи на 48 532 японски търговци да приемат плащания с Биткойн. Партньорите на компанията започнаха да получават част от заплатите си в Биткойн през февруари.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment