Споделете:

 

1 200 вестникарски будки в Австралия вече продават Bitcoin и Ethereum

 

Потребителите на криптовалута в Австралия вече ще могат да купуват Биткойн и Етериум от 1 200 вестникарски будки в цялата страна.
Благодарение на новото партньорство между обмен на криптовалута в страната и доставчика на платежни услуги Blueshuft, около 1 200 вестникарски будки в Австралия ще бъдат оборудвани за препродажба на Биткойн и Етериум. За да се извърши покупката, клиентите ще трябва да изтеглят цифров портфейл, в който трябва да въведат своята електронна поща и мобилния си номер, за да се регистрират. След това потребителят може да сканира QR кода, който се показва на iPad, за да завърши покупката. Сделката  се осъществява срещу 5% такса. Купувачите ще видят, че криптовалутата им се е отразила в портфейла за по-малко от 20 минути.Главният изпълнителен директор на Bitcoin Australia, Рупърт Хакет, твърди, че предложението за предлагане на криптовалута по този начин е свързано с приемането на цифрови продукти в традиционните вестникарски будки. Освен това, той твърди, че един продавач, който предлага Биткойн, ще спечели доверието на потребителите на Биткойн. Той добави още:

“Използването на вестникарските будки за покупка на цифрови валути предоставя на потребителите удобен и надежден начин за инвестиране в дигитални валути.”

Това ново удобство за потребителите на дигитални валути ще помогне и на вестникарските будки в една цифрова епоха. Този нов начин за покупка на Биткойн ще осигури още един източник на доход за вестникарските будки.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

Leave a Comment