Споделете:

 

4 обещаващи децентрализирани приложения, работещи в блокчейна на Етериум

 

Докато голяма част от крипто-света остава спекулативен пазар за инвестиции, в платформата на Етериум се появяват вълнуващи децентрализирани приложения, показващи че Етериум се ползва за повече от инвестиционни цели.

Какво е децентрализирано приложение?

Децентрализираните приложения (dApps) са приложения, които се изпълняват на P2P мрежа от компютри, а не на отделен компютър. Децентрализираните приложения съществуват от появата на P2P мрежите.

4) BlockCat

BlockCat отваря интелигентни договори за всеки, като създава визуален интерфейс, който помага при програмирането на бекенда (сървърната част). Това означава, че дори и не програмистите могат да задават условия на интелигентния договор и да го разполагат в мрежата на Етериум. За P2P и B2B това е перфектната възможност за работа с мрежата на Етериум.


3) FunFair

FunFair съчетава възможностите на интелигентните договори в мрежата на Етериум със “забавни и бързи” казино игри. Създаването на доверие е една от най-големите пречки за новите онлайн сайтове за игри, а FunFair предоставя прозрачност.

2) EtherDelta

EtherDelta e децентрализиран обмен за Етериум и ERC-20 монети. Често се случва новите монети да бъдат добавени в EtherDelta преди Binance или Bittrex. Това предоставя предимство на купувачите. За разлика от централизираните борси, в децентрализираните борси няма изискване парите да е съхраняват в борсата. Друго предимсто на децентрализираните обмени е сигурността. Въпреки, че EtherDelta бе компрометиран преди време, самия децентрализиран обмен остава много по-малко уязвим за хак, отколкото централизираните обмени.

1) Golem

Обещанието на Golem е свързано със световен суперкомпютърен източник, където всеки може да бъде доставчик на мощ и в замяна да получава своите монети.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment