Споделете:

Неотдавнашното обявяване на ъпгрейда на Метрополис за Етериум отново покачи цената на Етериум до над 325$. Въпреки това възникнаха множество въпроси, свързани с природата на предстоящия fork.
Изявявание от екипа на главните разработчици поясни някои от тези въпроси за потребителите и изложи по-конкретна информация за Метрополис.
Броя на fork ще бъде два. Първото съобщение за hard fork включваше очакванията, че това ще настъпи до края на септември. Последното съобщение обяснява, че първия fork ще бъде разделен на два- Византия и Константинопол (Byzantium и Constantinople).
Предстои подготовката на византийската (Byzantium) част от Метрополис. Референтните стойности за разходите за газ ще бъдат завършени през следващите 10 дни и след като клиентите са завършили изпълнението на EIPs от Byzantium, fork-а ще бъде инсталиран на Ropsten Testnet. Тестването ще продължи от две до четири седмици.
Номерът на блока за предстоящия fork ще се появи след блок 4,3 милиона на 22 септември и преди блок номер 4,4 милиона на 27 октомври.

Актуализации на “Ice Age”

Увеличаването на блоковото време (често наричано Ethereum Ice Age) ще се развива постепенно. Ще се следва следния модел:
23 секунди сега (блок номер 4,4 милиона)
30 секунди на 22 септември (блок номер 4,3 милиона)
39 секунди на 27 октомври (блок номер 4,4 милиона)

Виталик Бутерн публикува графика за регулацията на трудността и как тя реагира на различните натоварвания в мрежата.

Тестване на Метрополис

Екипът за тестване на Метрополис е увеличен от трима на седем души, за да се ускори процеса на тестване. Екипът работи върху приключване на анализа на разходите на газ. Клиентите като Parity и Geth вече са изпълнили по-голямата част от EIPs.

Споделете:

About Author

Related posts

CBOE ще стартира търговията с ETH фючърсни договори по-късно през тази година

Споделете: Chicago Board Options Exchange (CBOE), един от най-големите борсови холдинги в света, се стреми да стартират фючърсни договори за Ethereum (ETH), съобщава Business Insider. Източници, запознати със ситуацията, заявиха пред Business Insider, че CBOE Global Markets планира...

Read More

Бяха откраднати повече от 20 милиона долара в ETH заради уязвимост в Geth

Споделете: Незащитени конфигурирани клиенти, изпълняващи Geth – програма с команден интерфейс, която изпълнява всички нодове в Ethereum, позволиха кражбата на над 20 милиона долара в ETH през последните няколко месеца. Someone tries to make quick money by scanning...

Read More

Циркулацията на Ethereum достигна 100 000 000

Споделете: Според графиките, циркулацията на ETH се е увеличила до над 100 милиона. Според CoinMarketCap общата циркулация е основен компонент за изчисляването на пазарната капитализация. Монети, които са блокирани или монети, които не могат да бъдат продадени в публична...

Read More

Comment ( 1 )

  • คาสิโนสด

    What’s up, of course this post is in fact good and I have learned lot of things from it regarding blogging.
    thanks.

Leave a Comment