Споделете:

Alibaba е партньор с китайските власти, за да започне първото прилагане на технологията Blockchain в страната. Технологията ще бъде приложена първо в медицинския сектор. Ali Health ще работи с местното правителство в Чанжу.

“Технологията Blockchain на Ali Health свързва информацията чрез текущо оборудване и системи.”, казва Джан Джимонг. Джан Джимонг е директор в Центъра за здраве в град Ченглу.”

“Това е икономически ефективно и безопасно. С Blockchain технологията, здравните центрове и районните болници са взаимно свързани, така че хората да могат да се радват на удобни медицински услуги.”

Това е последният експеримент, който е одобрен от държавата. Тази седмица данъчните процеси работят с технологията Blockchain.
Навсякъде по света все по-голям брой страни, които приемат Blockchain технологията за сигурност на медицинските записи, включително Естония и Индия.
Този месец бе обявен консорциум със City University в Лондон. Целта е да се проучи как технологията може да защити инфраструктурите за здравеопазване и интернет вследствие на кибер-атаката WannaCry. По време на атаката през май месец, Националната здравна служба в Обединеното кралство бе парализирана поради недостатъчна сигурност.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment