Споделете:

Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд.Binance обяви новината за своя нов обмен днес. Новият обмен е с нов домейн, Binance.je. Новата платформа ще оперира в Джърси. Джърси е остров, който е владение на Великобритания, част от така наречените Нормадски острови. Това заяви Уай Зао, главен финансов директор в Binance. Според Зао, платформата е избрала да оперира в Джърси, защото има изградена надеждна дигитална инфраструктура, също така острова предлага необходимата регулаторни рамка за нуждите на компанията.

Зао също така заяви, че новата платформа ще бъде независима от Binance, но в същото време използва същата технология. Благодарение на платформата, ще се създадат нови 40 работни места на острова. Инициатива е подкрепена от държавната агенция Digital Jersey. Друг важен фактор за избирането на Джърси е, че Binance цели да разшири бизнеса си в Европа. По този начин се предпазва от задаващата се опастност около Брекзит.

Текущ бонус

Binance както винаги успя да зарадва своите потребители с нов бонус. Платформата заяви, че първите 5 000 потребители, които са преминали KYC (Know your Customer) ще получат 20 евро бонус в сметката си. За да участват в промоцията, трябва да потвърдете самоличността си. Повече информоция отнонно текущия бонус може да видите тук.

Такси за депозит, теглене и търгуване

За съжаление, в новата платформа има такса дори и при депозит на средства. Таксите да депозити, теглене и търгуване са следните:

Британски паунд

Депозит: 7 паунда

Теглене: 20 паунда

Евро

Депозит: 8 евро

Теглене: 20 евро

Таксата за търгуване в платформата е отново 0.1%.

Таксите за теглене на криптовалута

Bitcoin: 0.0005 BTC
Ether: 0.01 ETHВажно е да се отбележи, че платформата приема потребителите от България. В случай, че не живеете в България, може да погледнете страните, за които платформата приема потребители от тук.

Побързай и вземи своя бонус от 20 евро. За целта е необходимо да се регистрирате в платформата и след това да потвърдите адреса и самоличността си. Бонусът е в размер на 20 евро.

В статията може да има реферален линк.

Споделете:

About Author

Related posts

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Бразилският клуб Avai ще стартира криптовалута, ICO за 20 милиона долара

Споделете: Само дни след като френският футболен клуб Париж Сен Жермен (PSG) обяви своята собствена криптовалута, бразилският футболен клуб Авай излезе със сходен план. Обявено в сряда, Avai FC си партнира със спортната инвестиционна екосистема SportyCo и футболната...

Read More

Leave a Comment