Споделете:

 

Binance обяви за разширяване в Европа

 

Тази седмица бе доста добра за един от най-големите крипто-обмени в света. Страхът от японските регулатори в крайна сметка беше отхвърлен, като главният изпълнителен директор, Джао Чанпенг, отхвърли това твърдение. По-забележителното развитие обаче е неотдавнашното съобщение, че обменът се разширява в Европа.

Публикация в Medium от преди няколко часа, Binance обяви, че ще започне да функционира и на територията на Малта. В съобщението се посочва, че компанията е прегледала няколко местоположения, преди да вземе решение по въпроса. Главният изпълнителен директор Джао Чанпенг заяви:

“След срещата с парламентарния секретар г-н Силвио Шембри, ние бяхме впечатлени от логичното и ясно мислене от страна на ръководството на Малта. Ние сме убедени, че Малта ще стане следващото огнище за иновативни блокчейн компании в Европа.”Ченпенг заяви също така, че Binance скоро ще започне да предлага услуга от типа “фиат за крипто“. Той също така заяви, че обмена е близо до сключване на партньорства с местни банки. Чрез тези партньорства ще се осигури достъп до депозити и тегления.

Правителството на Малта иска да насърчи развитието и инвестициите в блокчейн технологията. Също така Малта планира да създаде орган за цифрови иновации. По този начин ще се създаде уникална рамка за одитиране, която да регулира инвестиционните операции. Малтийският парламентарен секретар, Силвио Шембри, коментира:

“Това е ясен ход на доверие в нашата страна. Очевидно е, че Малта се е превърнала в естествена референтна точка в международната сфера и компании като Binance ще продължават да идват в Малта, за да разширят още повече своите операции. Присъствието на Binance в Малта поддържа визията ни, в която ние ще превърнем Малта в “Блокчейн Остров”.”

Крипто-обменът има планове да разшири дейността си и да наеме 200 служители, за да улесни новата база.

Тази новина имаше непосредствен ефект върху собствената криптовалута на Binance, Binance coin (BNB). Цената на монетата се увеличи с над 18%, като текущата цена на монетата е 11,75$. Обемън на търговия на монетата през последните 24 часа е малко над 2,5 милиарда долара.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment