Споделете:

 

Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември около 12:00 часа българско време, цената на Bitcoin претърпя спад с около 200$ в рамките на 2 часа. През следващите няколко часа Bitcoin се търгуваше за около 7 000$. Кралят на дигиталните валути претърпя спад с над 600$ в рамките на 2 часа. Това се случи тази вечер около 02:00 българско време.

едночасова графика на BitcoinПазарната капитализация на дигиталните валути загуби 19.5% от стойността си за около 15 часа. Bitcoin продължава да доминира с около 54.7%. През вчерашния пазарната капитализация бе 239 милиарда долара, а текущата е 203.5 милиарда долара.

Сред първите 10 монети, EOS, Monero, Bitcoin Cash и Ethereum са сред най-губещите монети. Сред първите 100 криптовалути с най-голяма капитализация има едва две монети, чиято стойност не пада. Както обикновено, обемът на Tether (USDT) се повиши.

Bitcoin Diamond +200%Сред монетите с най-голям спад е Bitcoin Diamond (BCD). Bitcoin Diamond не само се съпротивляваше на бързия мечи тренд, но също продължаваше да увеличава цената си до 200%.

Още един друг форк на Bitcoin, стартирал през ноември 2017 година, беше изненадващо “напомпана“. Това се случи, след като Binance обяви, че е са отворели депозирането и тегленето на дигиталната валута. В резултат на това, цената на Bitcoin Diamond достигна до 4$. По време на писането на статията, текущата цена на BCD е 2.45$. Обемът на търговия се увеличи от 1 милион долара до почти 200 милиона долара.

Какво следва?

Няколко крипто-ентусиасти коментираха в социалните медии, че това може да не е краят на корекцията на пазара, тъй като това се случва по време, когато азиатския пазар спи. Ако азиатския пазар се започне да продава панически, ще настъпи още един цикъл от продажби, който може да “принуди” Bitcoin да тества ниво на подкрепа от 6 000$.

Споделете:

About Author

Related posts

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Монетите, които увеличиха и загубиха част от цената си през изминалия месец

Споделете: Криптовалутите, които увеличиха цената си през май са Bytecoin, Zilliqa и Decred. Криптовалутите, които загубиха най-много от цената си през месеца са: Cardano, NEM и Qtum. Тъй като месец май свърши, е време да оценим криптовалутите, които увеличиха...

Read More

Leave a Comment