Споделете:

Цената на цифровата валута Биткойн Кеш достигна своята най-висока цена и продължава да расте. В момента цената за една монета е 850$. Промяната в цената на Биткойн Кеш е 53,08% за последните 24 часа.
Голямата промяната в цената на дигиталната валута настъпи този уикенд. Според някои причината за огромния ръст е големия интерес от хората, които се занимават с трейд на криптовалути.
Разделението на Биткойн се осъществи през август, когато група от разработчици и миньори приеха софтуер с нови мрежови правила, които не бяха съвместими с криптовалутата.
Биткойн показа изключителни резултати след разпадането и отбеляза рекордни нива от над 4000$.

Причини за повишаването на цената

Има няколко възможни причини за голямото увеличение в цената на Биткойн Кеш:

  • Механиката на миньорите– Намаляване на трудността при копаене в мрежата на Биткойн Кеш. Виртуалната валута привлича все повече миньори, поради по-големите приходи. С скорошното увеличаване в цената на виртуалната валута и очакваното намаляване на трудността при добива се очаква броя на миньорите в мрежата на Биткойн Кеш да се увеличат.
  • Нов обменен курс– Има признаци, че все по-голям брой криптоборси приемат Биткойн Кеш в своите платформи. Търговията на цифровата валута в средата на август месец е 1,2 милиарда долара в три южнокорейски борси- Bithumb, Coinone и Korbit.
  • По-бърза обработка– CNBC съобщава, че Биткойн Кеш е с по-бърза обработка.
Споделете:

About Author

Related posts

Биткойн Кеш начело на два минни басейна, обявяващи нулеви транзакционни такси

Споделете: CoinGeekm заедно с nChain обявиха, че минните басейни (mining pools) ViaBTC и Bitcoin.com ще подкрепят и ще се присъединят към инициативата “Избор на миньора”, с цел създаване на по-конкурентна структура на пазара с по-ниски минни и транзакционни...

Read More

Потребителите на Ledger Wallet съобщиха за проблем, свързан с Bitcoin Cash

Споделете: Потребителите на Ledger Wallet съобщиха за проблем, свързан с Bitcoin Cash Според потребители в Reddit, Ledger Wallet е имал проблем с Bitcoin Cash. Някои потребители съобщават за трудности при използването на BCH в транзакции, докато други...

Read More

Крипто-пазарът се бори да възстанови цената си; Биткойн Кеш увеличи цената си с близо 20%

Споделете: Крипто-пазарът се бори да възстанови цената си; Биткойн Кеш увеличи цената си с близо 20% Най-големите криптовалути на световния пазар, с изключение на Биткойн Кеш се борят да възстановят цената си. Биткойн, Етериум, Лайткойн и Рипъл...

Read More

Leave a Comment