Споделете:

Bitcoin

Цената на монетата се задържа в малък диапазон през последните два дни. През последните 20 дни средната цена на една монета е била 3886$. Дори и цената на продължи да расте, едва ли ще достигне нови рекордни стойности. Очакваната пикова цена на монетата в рамките на тази седмица е 4600$.
В момента цената на една монета е 3918$ като за последните 24 часа има 6,18% ръст в цената. Най-голям обмен на валутата има в борсата Bitfinex, след това са OkEx и BitFlyer.

 

Ethereum

Монетата се движи нагоре. Очакваната цена на монетата в близките дни се очаква да се надхвърли 311$. Трендът на Ethereum е добър и очакваната рекордна стойност в рамките на следващите седем дни на монетата е 340$.
Цената за една монета Ethereum е 291$. Цената се е повишила с 2,44% за последните 24 часа. Борсата с най-голям обмен е Bithumb, след това са Bitfinex и Coinone.

 

 

Bitcoin Cash

Графиката на Bitcoin Cash твърдо показва, че валутата се движи в рамките на низходящата линия. В момента цената за една монета е 444$. Очакваната най-висока стойност в следващата една седмица е 580$. Борсата с най-голям обмен е Bithumb, а след нея OkEx и HitBTC.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment