Споделете:

Превод от cointelegraph.com

*Всички пазарни данни се предоставят от борсата на HitBTC.

Без интересни новини, пазарът престана да расте, което може да се опише като инертно движение, запазвайки инерцията на миналата седмица Купувачите все още не са преместили цените нагоре, оттук и следваха и коригиращи, колебливи движения. отрицателните новини от Южна Корея, които обмислят забрана за ICO в страната, не повлияха много.Повишените обеми на търговията с водещите криптовалути означават, че възходящата тенденция на цените може да продължи, дори ако текущите цени не се променят. Към настоящия момент обемът на капитал на ETH, BTC и други пазарни лидери остава на много по-ниско ниво в сравнение с първата половина на септември.

BTC/USD 05.10.2017Bitcoin затвърди нивото си на непреминаване в зоната над $ 4,400 .Най-близкият support level(или цена под която, най- вероятно няма, да падне)се счита за между $ 4,000 и $ 4,100. В рамките на този диапазон изкупуването трябва да се извършва за краткосрочни спекулативни цели.

ETH/USD 05.10.2017

ETH постигна междинното ниво на съпротива от $ 315 и започна да се движи бавно по повърхноста на ниво на съпротива от $ 280. Спекулативните покупки в близост до тази цена вероятно ще доведат до нови резултати за търговците.Нека още веднъж подчертаем, че ако цената спадне под $ 280 и остане там достатъчно дълго,това ще означава, че най- вероятно, ще трябва, да почакаме, за да видим отново вдигане до максимума. Следващите “support levels”(цена под която, най- вероятно няма, да падне) са – $ 250 и $ 200.Следващото ниво на съпротива в зоната от $ 340 е релевантно и друг подход към него може да се разбира като началото на нова вълна от растеж на цените на Ethereum. Затова не си струва да го продавате; Очаква се низходящ тренд.

LTC/USD 05.10.2017

Тези, които преброиха бързото възстановяване на LTC след падането си през септември, също няма да бъдат щастливи, тъй като LTC / USD все още се търгуват на цена от 51 долара.

LTC достигна $ 55 и дори $ 57, които са доста високи нива на съпротива. Много е вероятно тези нива, да останат такива, дори в случай на последващо движение нагоре.LTC възвърна заслужената си пета класация по отношение на обемите на капитализация, но следващата вълна на растеж на Dash може и да прокара “цифровото сребро” надолу отново в този рейтинг.Движенията в диапазона от $ 42 до $ 55 са все още много вероятни. Препоръчваме внимателно закупуване, когато цената достигне $ 45.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment