Споделете:

Дейв Чапман вижда голям интерес в инвестирането в криптовалути и това го кара да смята, че Биткойн ще продължава да расте. Чапман притежава дружество, което е специализирано в стокови инвестиции и най-вече в цифрови валути.
Разговорите и дебатите около Биткойн, особено по време на големи митинги, е дали ще се случи същото като с Tulip Mania, дотком балона. Чапман признава, че пазара е доста заинтересован от дигиталното злато.

“Не мисля, че изобщо наблюдаваме балон.”, признава Чапман през Блумбърг. “Бих казал, че пазара се интересува от валутата и много хора мислят, че това е балон, и понякога е трудно за мен да защитя тази позиция. Но това което ще кажа е, че валутата има бъдеще.”

Биткойн продължава да расте. В днешни дни Биткойн е обвързан с частни банки, фондове и други. В момента тепърва навлиза институционалния поток и поради тази причина виждаме цената, която е днес.”

За Дейв Чапман идеята, изхвърлена около 10 000$ за една монета до края на годината, не е абсурдна, както мнозина мислят.

Общият пазарен капитал за всички криптовалути през януари тази година е бил 20 милиарда долара, а днес наблюдаваме 146 милиарда. В рамките на осем месеца имаме увеличение с 126 милиарда долара.”

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment