Споделете:

 

Днес водещата южнокорейска платформа за обмен на криптовалути, Bithumb, обяви, че ще добавят Aeternity (AE) и NEM (XEM) в своята платформа. И двете монети ще могат да се търгуват в Bithumb и Bithumb Pro. Bithumb наскоро добави добави 0x (ZRX) и Augur (REP) в своята платформа.

Bithumb има най-големия обем на сделките с цифрови валути в света и предлага обем, портфейл, парични преводи и ваучери за подаръци.Освен това, за да отпразнува новите добавени монети, Bithumb обяви също, че върне обратно 1% от цялата сума, която бъде депозирана или търгувана.

В официалния уеб сайт на Bithumb дава подробности около събитието. В него се казва:

Ако депозирате или търгувате през периода, ще получите 1% от общата сума.
Период на депозитите: ~09.06.2018
Период на търговия: ~13.06.2018
Дата за подаръци: 29.06.2018

За да бъдете част от събитието, е задължително да генерирате адрес за депозит, както е посочено в официалния уеб сайт на Bithumb.

NEM е peer-to-peer криптовалута, която е базирана на блокчейн технологията. Блокчейнът на NEM е първия в смета от типа Smart Asset. Около 22% от обема на NEM (NEM) се търгува в Upbit.
Aeternity е мащабируема, подлежаща на управление и сканиране блокчейн платформа. AE токените се използват, за да пазят отчет за ресурсите.

Aeternity (AE) също така бе  добавена в OKEx вчера. Понастоящем монетата се търгува за около 3,69$, като пазарната капитализация на Aeternity е 860 милиона.
Цената на NEM (XEM) в момента е 0.258$, като пазарната капитализация на монетата е 2,3 милиарда долара.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment