Споделете:

 

Bithumb популяризира плащанията с криптовалута в Южна Корея

 

Крипто-обменът Bithumb адаптира употребата на дигитални валути в “реалния свят”, като популяризира тяхното използване в ежедневните си дейности, като например закупуване на стоки от вендинг автомати. Тази седмица борсата обяви, че будки в Южна Корея приемат Bitcoin Cash.

Bithumb, най-голямата крипто-борса в Южна Корея с дневен обем на търговия от приблизително 245 милиона долара, навлезе в пазара на потребителски стоки в опит да увеличи адаптирането на криптовалутите в страната. В края на март 2018 година, обменът се е договорил с доставчика на платежни услуги “Korea Pay” в опит да достигне до над 8 000 търговци в цялата страна до края на годината.
За да насърчи по-нататъшното популяризиране на плащанията с криптовалута, обменът Bithumb сключи партньорство с трима производители на павилиони- Uno Space, TROS System и IYU, за да се добави нов начин на плащане. Тези павилиони се доставят на малки фирми, които оперират с франчайзи на храни и напитки.Марката Touch B е продукт на Bithumb, с който борсата цели да се присъедини към павилионния бизнес. Благодарение на този нов продукт, Bithumb е на път да “нормализира” идеята за плащания на стоки и услуги в реалния свят чрез криптовалута. Говорител на Bithumb заяви пред Zdnet Korea:

“Влизането в павилионния бизнес има за цел да осигури значителни ползи и евтини наеми на собствениците на малки предприятия. Ние ще продължим да работим в различни индустрии, базирани на блокчейн технологията, за да предоставим цялостни решения за малките предприятия.”

 

 

Съобщението за вендинг машините на Bithumb, които приемат Биткойн Кеш, е публикувано от Роджър Вер в Twitter.

Също така Bithumb пуска три услуги за павилиони. Touchpad и Touchbone са предназначени да предоставят на малките фирми гъвкавост, за да изберат подходящата услуга въз основа на техните изисквания. Другата услуга, Bithumb Cache, е услуга за уреждане на пароли, с която клиентите могат да конвертират своите средства, съхранявани в борсата, просто като напишат паролата в павилиона.

 

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment