Споделете:

 

Bithumb стартира нова услуга, която позволява крипто-плащания в над 6 000 физически магазини

 

Един от най-големите крипто-обмени в Южна Корея, Bithumb, стартира нова услуга, която позволява на клиентите да плащат с криптовалута в над 6 000 физически магазина в цялата страна.

Плащания с криптовалута в над 6 000 физически магазини

Bithumb обяви, че “разширява своите криптовалутни усулги за офлайн разплащания”. Платформата е сключила партньорство с Korea Pay’s Service. Korea Pay’s Service е доставчик на цифрови платежни услуги. Според Bithumb, услугата Korea Pay’s има над 200 франчайз партньора.

Крипто-обменът разясни, че баркодовете ще се създават в мобилното приложение, което ще позволи на клиентите да извършват плащания в кафенета и ресторанти, използвайки различните криптовалути, които са в борсата. Позовавайки се на това, че “големите пазари на виртуални валути като Съединените щати, Япония и Швейцария” вече използват крипто-плащания, Bithumb заяви, че ще продължи да разширява своята услуга “чрез сътрудничество с различни партньори”. Обменът планира да стартира услугата през първата половина на тази година и също така планира да увеличи броя на магазините до 8 000 до края на годината.Към момента Bithumb е втората по големина крипто-борса в Южна Корея с над 507 милиона долара обем на търговията през последните 24 часа.
Миналата седмица Bithumb обяви за разширението на центъра за обслужване на клиенти, поради нарастващото търсене. С това разширяване компанията удвои консултативните си центрове от четири на осем.
Също така, Bithumb наскоро разкри, че води преговори с Wemakeprice, голям онлайн мол в Южна Корея. Докато обменът споменава за потенциалното партньорство, Wemakeprice не е направила това. Припомняме, че Bithumb си партнира с Innovation Corp, огромен туристически сайт с над 50 000 хотели и други места за настаняване. Партньорството позволява на клиентите да плащат с криптовалути, които се съхраняват в Bithumb.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment