Споделете:

Според IBEF, секторът на индийския ИТ бизнес се очаква да нарастне с 9,5% до близо 300 милиарда долара през 2020г. По всяка вероятност Индия ще продължи да бъде важен “играч” в ИТ пространството.
Индия приема интусиазирано Bitcoin и други криптовалути, като Индия отчита близо 10% от световните сделки с криптовалута през май 2017г. според новинарския сайт thequint.com.

Проект който да насърчава използването на цифова валута в Индия

BitIndia планира да се възползва от огромния потенциал, който един нововъзникващ пазар като Индия държи. В момента според тях само 0,5% от населението на Индия подкрепя плащанията с Bitcoin, а проекта планира да увеличат този брой до 20%. За да постигне целта си, BitIndia ще създаде продукт като сигурен портфейл “BitIndia”.

Джон Макъфий е партьор и съветник на BitIndia. Макфий е известен поддръжник на криптовалутите, но и с известния антивирусен софтуер McaFee. Предварителната разпродажба на монетите ще свърши след 12 дни и 23 часа. Следващият етап е предварително разменяне на токените. На снимката е показано как се оценяват монетите.

Ще бъдат пуснати 134 милиона BitIndia токени. Те са изградени на платформата ERC20. Минималната сума за закупуване е 50 токена, а максималната сума е ограничена до 40 320 000 токена.

Бъдещите планове на проекта

Очаква се BinIndia да приеме правна структура до октомри, а алфа версията на портфейла ще бъде пуснат до ноември. Търговията на токените ще започне вероятно през декември 2017г. с пускането на борсата BitIndia. Крайната цел на BitIndia e да направи Индия един от световните лидери в крипто-света. На снимката са показани всички бъдещи цели на проекта.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment