Споделете:

 

Brave позволява на стриймърите в Twitch да печелят дигитална валута

 

Brave Browser стартира нова реферална система, за да възнагради стриймърите в Twitch и да стимулира последователите им да използват браузъра. На 1 март Brave обяви пускането на новата програма. Като част от ангажимента към Twitch, Brave добави още 1 милион долара към своята реферална програма за създатели на съдържание.
Brave е бърз браузър, който включва и Brave Payment– вграден метод за подкрепа на създателите на съдържание. Basic Attention Token (BAT) е интегриран в браузъра, като по този начин членовете на аудиторията може да подкрепят любимците си в Youtube, а сега и в Twitch.

Три месеца след като Brave обяви, че ютубърите ще могат да печелят допълнителни приходи с Brave Browser, има над 7 500 канала в Youtube, които са се присъединили към Brave Publishers. Компанията Brave е постигнала значителен ръст в броя на новите потребители.
След като екипа на Brave видя големия интерес от тази програма, те решиха да позволят на създателите на съдържание и в други платформи да печелят допълнителни доходи. Компанията прогнозира, че улесненото използване на Brave Payment ще бъде привлекателна услуга за стриймърите в Twitch. В Brave Browser се показват избраните канали в Twitch в списъка за плащания, така че феновете да могат лесно да дарят токени всеки месец. Единственото, което трябва да направят стриймърите, за да се включат в новата програма е да се регистрират като Brave Publisher.Стриймърите в Twitch могат да регистрират канала си. За да се удостовери автентичността на каналите в Twitch, Brave използва Twitch.tv API. Стриймърите могат да си открият акаунт в Uphold след процеса на потвърждение и по този начин могат да получават всеки месец BAT монети.

Създателите на съдържание могат да печелят с Brave по два начина:

1) Реферална програма. Brave ще дава BAT монети на създателите, които карат своите фенове да започнат да използват Brave Browser. Създателите на съдържание ще печелят около 5 долара за всеки активен потребител.

2) Дарения. Потребителите, които използват декстоп версията на Brave Browser, могат да използват интегрираната система Brave Payments, за да направят дарение по два начина:
– Феновете могат да изпращат определено количество BAT монети всеки месец към определени канали.
– Феновете могат да определят месечен бюджет, който ще бъде разпределен на каналите в Twitch въз основа на броя на гледанията.

Brave вярва, че тъй като повечето създатели на съдържание и потребителите виждат BAT като награда за съдържание, полезността и адаптирането на BAT монетите със сигурност ще се увеличи. Главният изпълнителен директор на Brave и основател, Брендън Айх, заяви:

“Подкрепата на стриймърите в Twitch е част от мисията ни да възстановим сърфирането в мрежата, като даваме по-добро изживяване на потребители и създателите на съдържание. Потребителите обичат да даряват на геймърите, които следват, а сега Brave позволява на феновете да подкрепят любимите стриймъри в Twitch чрез дигитална валута.”

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и ревюта на нови проекти, като попълнете формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment