Споделете:

BTC-e е руска платформа за обмен на криптовалути. Неотдавна бе затворена от ФБР, а сега отваря пак под нов домейн Wex.nz. Това бе съобщено от BTC-e в Twitter публикация.
В уебсайта на BTC-e има официално изявление. Те благодарят на потребителите за тяхното търпение и посочват, че са пуснали новия уебсайт. Потребителският баланс на всички потребители е прехвърлен в новия уебсайт. Изявлението на WEX обаче показва, че сайтът е бил пуснат за тестове, за да се увери екипа, че транзакциите се записват правилно. В изявлението се казва:

“Нашата платформа ще работи в тестов режим от съображения за сигурност, за да се провери как работят всички блокове. Дневните лимити ще бъдат определени за теглене (можете да намерите информация за тях в профилите си), те ще бъдат премахнати в бъдеще. Тестовият режим ще бъде активен от три до седем работни дни. След като този период приключи, платформата ще работи без ограничения.”

ВИП платформа

В изявлението става ясно, че сайтът е открил отделна ВИП секция, която ще обслужва тези, които са депозирали повече от 100 000 долара. Тази функция може да бъде достъпна само чрез изпращане на директно съобщение до ръководството.

BTC-e е въвлечен в редица съдебни спорове, след като ФБР затвори сайта. ФБР обвини BTC-e, че сайтът е отворен за изпирането на Bitcoin от скандалния хак на MtGox.

Споделете:

About Author

Related posts

Има “сериозен шанс” Bitcoin да падне под $ 3000, твърдят анализатори

Споделете: Изследователи от Element Digital Asset Management, консултантска фирма, предлагаща услуги за пазарни консултации по криптограми, наскоро посочиха, че Bitcoin (BTC) остава в диапазона от $ 5 500 до $ 8 500 за повече от три месеца. Според мениджъра...

Read More

Анализ на цената на Биткойн 12 октомври

Споделете:По- рано днес 12 Октомври, цената на Биткойн изведнъж се покачи с 8% от $4780 до $5,220. Обикновено когато цената се покачи, повече от 10% следват краткосрочни корекции, които осигуряват по- стабилна платформа, за засилка и постигане на нови...

Read More

Швейцарски университет “скача” на Bitcoin, приема крипто за обучение

Споделете: Адаптацията на Bitcoin става все по-масова. Хората, които използват дигиталната валута за разплащане непрекъснато се увеличават. Швейцарски университети приемат Bitcoin като метод за плащане. Един от тях е Университетът за приложни науки и изкуства в Люцерн. Университетът е...

Read More

Leave a Comment