Споделете:

 

Circle разработи мобилно приложение за крипто-инвестиции

 

Технологичната компания Circle обяви, че е пуснала инвестиционното приложение за криптовалута в по-голямата част на САЩ.

От публикация в блога на Circle става ясно, че криптовалутната инвестиционна платформа ще бъде достъпна за американските граждани в 46 щата.

Минесота, Уайоминг и Хавай остават извън този списък, поради проблеми с регулаторните органи, докато жителите на Ню Йорк ще получат достъп много скоро. В момента Circle предлага търговия без комисионни на Биткойн и няколко алтернативни монети, като същевременно цените за купуване и продаване се увеличава с 2%, за да генерира приход.Компанията се стреми да постигне нови успехи през тази година. През февруари компанията купи крипто-обмена Poloniex. Circle заяви:

“С нетърпение очакваме да получим обратна информация за ранната версия на приложението от всички- от новобранците и от крипто-експертите.”

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment