Споделете:

 

CME Group стартират ценови индекси за Етериум

CME Group сключи партньорство със Crypto Facilities, за да стартира Ethereum фючърсни договори. Crypto Facilities е специализирана в крипто-фючърсните договори, като компанията е базирана в Обединеното кралство.

Според прессъобщението, курсът на фючърсните договори ще се изчислява от Crypto Facilities и ще се основава на транзакциите от крипто обмените Bitsamp и Kraken. CME Group също така заяви, че “надзорът ще се управлява от независима комисия, която ще определи кодекса за поведение. CME Group заяви:

“Продуктите включват ценови индекс, наречен CME CF Ether Dollar Real Time Index известен като ETH_RTI_USD, и референтен лихвен процент, наречен CME CF Ether Dollar Reference Rate, известен като ETH_PR_USD. ETH_RTI_USD е иднекс в реално време за цената на един Ether спрямо американския долар. Този индекс ще бъде публикуван веднъж в секунда. Също така този индекс осигурява прозрачност в реално време за цената на един Ether спрямо американския долар. ETH_PR_USD е дневен референтен лихвен процент на цената на един Ether спрямо американския долар.”Тим Макорт, управляващ директор и глобален ръководител на продуктите и алтернативните инструменти в CME Group заяви:

“Референтният курс на Ethereum и индексът в реално време са предназначени да отговарят на променящите се нужди на пазара. Осигуряването на прозрачност за цените е от ключово значение за потребителите на Ethereum.”

Фючърсните договори за Биткойн стартираха през декември 2017 година от Chicago Board Options Exchange и Chicago Mercantile Exchange. Наскоро Crypto Facilities стартира фючърсни договори и за ETH.

Споделете:

About Author

Related posts

CBOE ще стартира търговията с ETH фючърсни договори по-късно през тази година

Споделете: Chicago Board Options Exchange (CBOE), един от най-големите борсови холдинги в света, се стреми да стартират фючърсни договори за Ethereum (ETH), съобщава Business Insider. Източници, запознати със ситуацията, заявиха пред Business Insider, че CBOE Global Markets планира...

Read More

Бяха откраднати повече от 20 милиона долара в ETH заради уязвимост в Geth

Споделете: Незащитени конфигурирани клиенти, изпълняващи Geth – програма с команден интерфейс, която изпълнява всички нодове в Ethereum, позволиха кражбата на над 20 милиона долара в ETH през последните няколко месеца. Someone tries to make quick money by scanning...

Read More

Циркулацията на Ethereum достигна 100 000 000

Споделете: Според графиките, циркулацията на ETH се е увеличила до над 100 милиона. Според CoinMarketCap общата циркулация е основен компонент за изчисляването на пазарната капитализация. Монети, които са блокирани или монети, които не могат да бъдат продадени в публична...

Read More

Leave a Comment